Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz iekļūšanu ČL 1/8 finālā, ''Club Brugge'' atbrīvo galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Neskatoties uz iekļūšanu ČL 1/8 finālā, ''Club Brugge'' atbrīvo galveno treneri
Karls Hofkenss. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA--REUTERS. Beļģijas futbola klubs "Club Brugge", neskatoties uz to, ka šosezon pirmo reizi sasniedza Čempionu līgas astotdaļfinālu, trešdien paziņoja, ka no amata atbrīvoja galveno treneri Karlu Hofkensu.

Par galveno iemeslu trenera atbrīvošanai no amata kalpojis vienības vājais sniegums Beļģijas futbola čempionātā, kā arī izstāšanās no Beļģijas kausa jau astotdaļfinālā pēc neveiksmes pret "St.Truiden" ar 1:4.

44 gadus vecais Hofkenss kļuva par Briges komandas galveno treneri tikai pirms sešiem mēnešiem. Iepriekš viņš "Club Brugge" bija galvenā trenera asistents, taču pēc tam, kad Alfrets Shrūders pēc pagājušās sezonas beigām pārcēlās uz Amsterdamas "Ajax", Hofkenss pārņēma komandas vadību.

"Viņa pienesums jauniešu akadēmijā un trenera asistenta lomā ir novērtēts un veiksmīgais komandas sniegums Čempionu līgā nevar palikt nepamanīts," teikts kluba paziņojumā. "Mūsu lēmums iecelt viņu galvenā trenera lomā neattaisnojās un cerētie rezultāti Beļģijas līgā un kausā netika sasniegti."

"Club Brugge" ar 34 izcīnītiem punktiem 18 mačos Beļģijas čempionāta turnīra tabulā ieņem ceturto vietu, no labāko trijnieka atpaliekot par diviem punktiem. Tikmēr Čempionu līgā "Club Brugge" grupu turnīru noslēdza otrajā vietā un astotdaļfinālā stāsies pretī Lisabonas "Benfica".

Izmantotie resursi:
LETA