Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

UEFA atvainojas ''Liverpool'' un ''Real'' faniem par piedzīvoto ČL finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

UEFA atvainojas ''Liverpool'' un ''Real'' faniem par piedzīvoto ČL finālā
Čempionu līgas fināls Parīzē. Foto: EPA/Scanpix

UEFA izplatījusi paziņojumu, kurā atvainojusies ''Liverpool'' un Madrides ''Real'' faniem par piedzīvoto pieredzi 28. maijā notikušajā UEFA Čempionu līgas finālā, kurā organizatoriskā haosa dēļ tribīnēs netika tūkstošiem ''Liverpool'' līdzjutēju.

28. maijā Parīzē Čempionu līgas finālā uzvaru ar 1:0 svinēja Madrides ''Real'', taču spēle nesākās laikus, jo organizatoriska haosa dēļ tribīnēs netika tūkstošiem ''Liverpool'' līdzjutēju. UEFA nekārtībās vainoja fanus, kuri centās stadionā iekļūt ar nederīgām biļetēm. Vēlāk UEFA paziņoja, ka saistībā ar šiem notikumiem izsludinājusi neatkarīgu izmeklēšanu.

Šodien UEFA izplatījusi paziņojumā, kurā atvainojusies ''Liverpool'' un Madrides ''Real'' līdzjutējiem. ''Vēlamies atvainoties visiem tiem faniem, kuriem nācās piedzīvot biedējošus un nervozus brīžus pirms UEFA Čempionu līgas fināla. Tam bija jābūt Eiropas futbola svinību vakaram un nevienam fanam nebija jāpieredz šāda situācija, kas nekad vairs nevar atkārtoties,'' teikts izplatītajā ziņā.

Tāpat UEFA paziņojusi, ka tiks veidots neatkarīgs ziņojums, kura mērķis ir saprast notikušo un ko no tā organizācija var mācīties, lai šādi notikumi neatkārtotos. Ziņojumā izveidē tiks iesaistīta UEFA, abu klubu līdzjutēji, abas komandas, Francijas Futbola federācija, policija, stadiona pārvaldītājs un citas publiskās institūcijas. Kad ziņojums taps, to publicēs UEFA mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/insideuefa/med...

     [+] [-]

, 2022-06-04 14:09, pirms 2 gadiem
Ko dod atvainošanās ja neparspēle finālu, šausmas