Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Parīzes policija saistībā ar nekārtībām Čempionu līgas finālā aizturējusi 68 personas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Parīzes policija saistībā ar nekārtībām Čempionu līgas finālā aizturējusi 68 personas
Čempionu līgas fināls Parīzē. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Saistībā ar nekārtībām Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas finālspēles laikā Parīzē aizturēti 68 cilvēki, paziņoja Francijas galvaspilsētas policija.

Agri svētdienas rītā Parīzes policijas prefektūra paziņoja, ka saistībā ar spēli, kurā Madrides "Real" 14. reizi izcīnīja čempiona titulu, aizturētas 68 personas.

Iepriekš policija informēja, ka "vairāki līdzjutēji bez spēles biļetēm ieguvuši viltotas biļetes un kavējuši iekļūšanu "Stade de France" stadionā". Šo līdzjutēju mēģinājumu iekļūt stadionā dēļ spēles sākums esot kavējies gandrīz 40 minūtes.

Sākotnēji organizatori skaidroja, ka spēles starp "Real" un Anglijas klubu "Liverpool" sākums kavējas drošības apsvērumu dēļ, bet pēc tam norādīja, ka spēles aizkavēšanos izraisījusi līdzjutēju "vēlā ierašanās".

UEFA paziņoja, ka "turniketu "Liverpool" pusē bloķēja tūkstošiem fanu, kuri bija nopirkuši viltotas biļetes". Spēles sākums tika atlikts, lai "pēc iespējas vairāk fanu ar īstām biļetēm varētu iekļūt" stadionā.

Savienība apliecināja, ka policija cilvēku izklīdināšanai izmantojusi asaru gāzi, savukārt "Liverpool" pieprasījis oficiālu izmeklēšanu par "šo nepieņemamo problēmu iemesliem".

     [+] [-]

, 2022-05-29 14:23, pirms 2 gadiem
priecē, ka nav aizturēts neviens cilvēks.

     [+] [-]

, 2022-05-29 14:35, pirms 2 gadiem
viedais_cilveks rakstīja: priecē, ka nav aizturēts neviens cilvēks.
Iespējams ja es tur būtu, mani būtu apcietinājuši un piekāvuši cietumā!