Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Villarreal" spēles galotnē pārliecinoši satriec Itālijas grandu "Juventus"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Villarreal" spēles galotnē pārliecinoši satriec Itālijas grandu "Juventus"
"Villarreal" aizsargs Pau Toress svin vārtu guvumu. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlē trīs vārtus pēdējo 20 minūšu laikā iesita Spānijas "Villarreal", kas izbraukumā ar 3:0 sakāva Turīnas "Juventus", divu spēļu summā triumfējot ar 4:1.

• "Juventus" pirms otrās spēles pret "Villarreal" bija uzņēmusi četru uzvaru sēriju. Spānijas klubs lūkoja kļūt par pirmo komandu kopš pagājušā gada novembra, kas "Juventus" komandu pieveikusi turīniešu laukumā.

• Cīņas ievadā laukumā dzīvīgāk darbojās UEFA Eiropas līgas čempionvienība "Villarreal", kas izmantoja Turīnas kluba futbolistu pasivitāti, liekot mājiniekiem iesēsties aizsardzībā. Pēcāk gan aina mainījās, iniciatīvu pamazāk pārņemot "Juventus" komandai.

"Villarreal" cietoksnī šovakar izcili darbojās argentīnietis Heronīmo Rulli, kurš pirmajā puslaikā viesus glāba pēc Alvaro Moratas un Dušana Vlahoviča no nelielas distances izdarītajiem sitieniem, kā arī noraudzījās kā Vlahoviča raidītā bumba atduras pret vārtu pārliktni.

• Pēc puslaiku pārtraukuma laukumā ilgu laiku bija vērojams piesardzīgs futbols. Brīžiem tas kļuva pat pārāk piesardzīgs, raisot neapmierinātību titulētās "Juventus" līdzjutējos.

• Pagrieziena punkts notika 15 minūtes pirms pamatlaika beigām, kad pretspēlētāju savā soda laukumā paklupināja pretspēlētāju, tiesnesim pēc video atkārtojuma noskatīšanās piešķirot "Villarreal" iespēju izpildīt 11 metru soda sitienu, ko droši realizēja Herards Moreno - 1:0.

• Cīņas liktenis pavisam tika izšķirts 85. minūtē, kad pēc stūra sitiena izspēles īstajā vietā un laikā bija Spānijas izlases aizsargs Pau Toress - 2:0. Pēc tam kompensācijas laika izskaņā "Villarreal" nopelnīja vēl vienu pendeli - šoreiz to realizēja nīderlandietis Arno Dandžuma.

Varenā un allaž ambiciozā "Juventus" izstājusies jau pēdējo triju Čempionu līgas sezonu astotdaļfinālos.

• "Villarreal" Čempionu līgas ceturtdaļfinālā iekļuva pirmoreiz kopš 2008./09. gada sezonas, kā arī trešo reizi kopumā.

Visas futbola Eirokausu spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

UEFA Čempionu līga, astotdaļfināla atbildes spēles

SpēleRezultātsVārtu guvējiSummā
Bayern – RB Salzburg7:1 (4:0)Levandovskis 12' (11m) 21' (11m) 23' Gnabrī 31' Millers 54' 83' Sanē 85' – Kjergors 70'8:2
Liverpool – Inter Milan0:1 (0:0)Martiness 62'2:1
Real Madrid – PSG3:1 (0:1)Benzemā 61' 76' 78' – Mbapē 39'3:2
Man. City – Sporting0:05:0
Man. United – Atletico0:1 (0:1)Lodi 41'1:2
Ajax – Benfica0:1 (0:0)Nuņess 77'2:3
Juventus – Villarreal0:3 (0:0)Moreno 78' (11m) P. Toress 85' Dandžuma 90'+2 (11m)1:4
Lille – Chelsea1:2 (1:1)Jilmazs 38' (11m) – Pulišičs 45'+3 Aspiliketa 71'1:4

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefachampionsl...

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +9 [+] [-]

, 2022-03-17 00:03, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Paldies puišiem par cīņu par spīti lazaretei un nogurumam beigās! Emerijs, protams, ir turnīru meistars, un nav kauns zaudēt šādai komandai. Tagad varam koncentrēties galvenajam sezonas uzdevumam - ČL ceļazīmes nodrošināšanai. Lai veicas! Forza Juve!
Aha, nav kauns zaudēt pusklibiem villareal, zinu ka sirdi esi sagrauts sīkais mērkaķi un nevajag nekādas atmaskas par lazareti, sastāvs uz papīra 2x specīgāks tāpat, bet tavi musarnieki izlidoja kā šampānieša korķis jaungada naktī.

Precīzi prognozēju 0:3 grabējienu, jo zināju ka Juve ir miskaste!
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
Slēpts komentārs: Kaseenc27

     [+] [-]

, 2022-03-17 00:12, pirms 3 gadiem
Hahahahahhaaaa
Jāgaida izloze,bet uzskatu,ka galvenie favorīti uz uzvaru turnīrā ir angļu klubi - City,Liverpool
Pats ceru,ka Bayern tomēr izcels kausu
Slēpts komentārs: elgarz

  +4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:16, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Protams, nē, jo paskatoties uz Juves lazareti bija pilnīgi skaidrs, ka galotnei un pagarinājumam ar to var nepietikt. Rezultāts varbūt nav likumsakarīgs pēc spēles gaitas, bet Villarreal uzvara ne tuvu nav pārsteigums. Visu cieņu zemūdenēm.
Ja tu priecājies par to ka zaudējums ir pret Villareal, tad tev smadzenēs ir kaut kāds errors, divas pastarītes kurām pāries pāri nākamajā kārta Benfice un Villareal, teorētiski Juves otrajam sastāvam būtu jāiet pāri šai miskastei, bet es saprotu ka tev sirds sāp un tu centies sevi mierināt, kaut gan vakar pie MU raksta biji baigi bravūrīgs. Lūk tev karma un vari turpināt sevi mierināt ieslēdz 1995-96. gada UCL finālu un haipo par Juves triumfu, varbūt laimīgāks kļūsi!

     [+] [-]

, 2022-03-17 00:17, pirms 3 gadiem
Juventus aizsargi saprata, ka uz uzbrucējiem cerēt ir bezjēdzīgi, tāpēc pašiem jāizšķir spēles liktenis.

  -4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:19, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: itaalu liiga ir miskaste, gruti atrast butu, kas gribetu investet taja liga.
Daudzi tā saka arī par franču un vācu līgām, bet mēs labi zinām, ka tā nav, un finanses ietekmē arī līgu nacionālās īpatnības. Covid Juvei, protams, iegrieza vissmagāk, ņemot vērā dažādus objektīvus faktorus. Bet viss iet uz augšu, kas priecē.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:19, pirms 3 gadiem
Zinu, zinu, ka ar savainojumiem mocamies, bet... zaudējām ne jau tāpēc, bet Alegri gļēvulības dēļ. Iedomātā pārliecība, ka "vienu goliņu jau iesitīsim", spēja futbolu redzēt tikai no aizsardzības spēles viedokļa, ietiepīga izvēle savā laukumā (!) nespēlēt ar trīs uzbrucējem jau no sākuma, maiņu veikšana tikai tad, kad jau spēle šļūk no rokām ārā - tas viss ir Alegri - es pat nerunāju par nebaudāmo futbolu, kuru viņš uzspiedis virknei lielisku futbolistu.
Gaidu Tuhelu vai Zidānu, vai jebkuru, kas mīl futbolu, negribu vairs redzēt šo pašapmierināto nolaizīto tipu, kurš nemāk neko vairāk kā no labu, pat lielisku un daudzveidīgu spēlētāju komandas uzmeistarot viduvēju aizsardzības bastionu, kas vairs nefunkcionē uzbrukumā, jo vispār nav uz to orientēts.
Prom ar sū*ainu koku uzreiz pēc sezonas šo viduvējību. Nav Juves cienīgi šādi spēlēt. Un nav Juves cienīgs treneris, kas nav spējīgs neko citu piedāvāt.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:20, pirms 3 gadiem
spēli neredzēju, skatīju Liverpool ar guneriem,tāpēc esmu pārsteigts...šobrīd kā aseksuārs man ir Juves šalle, jo mana sieva ir fane...par mani rīt tauta nesmiesies uz ielas? ...varu nēsāt?

  +3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:23, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Zinu, zinu, ka ar savainojumiem mocamies, bet... zaudējām ne jau tāpēc, bet Alegri gļēvulības dēļ. Iedomātā pārliecība, ka "vienu goliņu jau iesitīsim", spēja futbolu redzēt tikai no aizsardzības spēles viedokļa, ietiepīga izvēle savā laukumā (!) nespēlēt ar trīs uzbrucējem jau no sākuma, maiņu veikšana tikai tad, kad jau spēle šļūk no rokām ārā - tas viss ir Alegri - es pat nerunāju par nebaudāmo futbolu, kuru viņš uzspiedis virknei lielisku futbolistu.
Gaidu Tuhelu vai Zidānu, vai jebkuru, kas mīl futbolu, negribu vairs redzēt šo pašapmierināto nolaizīto tipu, kurš nemāk neko vairāk kā no labu, pat lielisku un daudzveidīgu spēlētāju komandas uzmeistarot viduvēju aizsardzības bastionu, kas vairs nefunkcionē uzbrukumā, jo vispār nav uz to orientēts.
Prom ar sū*ainu koku uzreiz pēc sezonas šo viduvējību. Nav Juves cienīgi šādi spēlēt. Un nav Juves cienīgs treneris, kas nav spējīgs neko citu piedāvāt.
vismaz kads no Juves faniem saprot futbolu
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  -3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:27, pirms 3 gadiem
dakots rakstīja: spēli neredzēju, skatīju Liverpool ar guneriem,tāpēc esmu pārsteigts...šobrīd kā aseksuārs man ir Juves šalle, jo mana sieva ir fane...par mani rīt tauta nesmiesies uz ielas? ...varu nēsāt?
Pēc izšķirošās pendeles Juve pātstāja spēlēt aizsardzībā un gāja uz visu banku, tāpēc varēja ielaist vienalga cik, bet kopā dominēja spēlē līdz Rugāni kļūdai galotnē.

  +5 [+] [-]

, 2022-03-17 00:28, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es esmu objektīvs un cienu Emeriju. Arī Atletico sezona nav tā spožākā, bet viņi objektīvi bija stiprāki un labāk organizēti kā ManUre. Ja angļiem būtu tāda lazarete kā Juvei, tad atlēti pārbrauktu pāri kā ar buldozeru. Man galvenais ir, lai Juve nodrošina sev top4, jo nekas nevar būt svarīgāks. ČL nekādu lielu mērķu šosezon nemaz nevarēja būt, tāpēc priecājos par to, ka tika kaut vai tik tālu.
tapat nakamgad atkal pa muti dabusiet CL, labak EL uzspelejiet
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +1 [+] [-]

, 2022-03-17 00:30, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tu šķiet neko nejēdz par finansēm. Bet visi jau nevar būt ģēniji.
sorry, aizmirsu,ka Juve ir tik nabadziga, ka tik loti ruup nauda par CL spelem

  -4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:32, pirms 3 gadiem
elgarz rakstīja: sorry, aizmirsu,ka Juve ir tik nabadziga, ka tik loti ruup nauda par CL spelem
Izskatās, ka arī par Covid jau aizmirsi 😃

  +6 [+] [-]

, 2022-03-17 00:34, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Pēc izšķirošās pendeles Juve pātstāja spēlēt aizsardzībā un gāja uz visu banku, tāpēc varēja ielaist vienalga cik, bet kopā dominēja spēlē līdz Rugāni kļūdai galotnē.
Dominēja būtu skaļi teikts. Drīzāk ripināja bumbu pretinieku laukuma pusē, vismaz otrajā puslaikā noteikti.

  -3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:37, pirms 3 gadiem
plebejs rakstīja: Dominēja būtu skaļi teikts. Drīzāk ripināja bumbu pretinieku laukuma pusē, vismaz otrajā puslaikā noteikti.
Otrajā puslaikā sāka beigties degviela, bet soliņš nebija spīdošs. Normālā situācijā Rugāni sēdētu kafejnīcā, pat ne rezervē.

  +4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:38, pirms 3 gadiem
Viens pārliktnis, pāris viduvēji sitieni un pusmomenti, un bumbošanās savā starpā nav nekāda dominance.
Emerijs ar puišiem mierīgi un organizēti nogaidīja un tad izšāva. Viņam, atšķirībā no Alegri, plāns bija skaidrs. Alegri bija tikai tāds Dārziņa plāns - par sūdiņu, kas "gan jau iekritīs". Neiekrita. Un varbūt arī labi, ka tā, jo cerams Nedvedam un Co beidzot pieleks, ka šis nav Juves cienīgs treneris.
Hose Girtinho rakstīja: Pēc izšķirošās pendeles Juve pātstāja spēlēt aizsardzībā un gāja uz visu banku, tāpēc varēja ielaist vienalga cik, bet kopā dominēja spēlē līdz Rugāni kļūdai galotnē.

  +2 [+] [-]

, 2022-03-17 00:38, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es esmu objektīvs un cienu Emeriju. Arī Atletico sezona nav tā spožākā, bet viņi objektīvi bija stiprāki un labāk organizēti kā ManUre. Ja angļiem būtu tāda lazarete kā Juvei, tad atlēti pārbrauktu pāri kā ar buldozeru. Man galvenais ir, lai Juve nodrošina sev top4, jo nekas nevar būt svarīgāks. ČL nekādu lielu mērķu šosezon nemaz nevarēja būt, tāpēc priecājos par to, ka tika kaut vai tik tālu.
Par ko priecāties? Pa to, ka krievu nejēgas un zviedrus grupā apsteidza? Spēcīgākā grupā butu 3.vieta un Eiropas līga, kur tāpat nekas nespīdētu.

  -4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:43, pirms 3 gadiem
A nu ka novāc Juves logo no sava avatara, mērgli
Rubentus rakstīja: Par ko priecāties? Pa to, ka krievu nejēgas un zviedrus grupā apsteidza? Spēcīgākā grupā butu 3.vieta un Eiropas līga, kur tāpat nekas nespīdētu.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  -3 [+] [-]

, 2022-03-17 00:45, pirms 3 gadiem
Rubentus rakstīja: Par ko priecāties? Pa to, ka krievu nejēgas un zviedrus grupā apsteidza? Spēcīgākā grupā butu 3.vieta un Eiropas līga, kur tāpat nekas nespīdētu.
Tavā pasaulītē noteikti jautri dzīvot. Var padiskutēt ar gudru cilvēku 😃

  +1 [+] [-]

, 2022-03-17 00:54, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tavā pasaulītē noteikti jautri dzīvot. Var padiskutēt ar gudru cilvēku 😃
Es bez ņirgāšanās jautāju, par ko priecāties izejot no tik vājas grupas? Juventus jau tik švaki, ka faniem jāsvin tikšana 1/8 finālā?

  +2 [+] [-]

, 2022-03-17 00:55, pirms 3 gadiem
Par četrnieku lai fano Romas, Atalantas vai Torino fani.
Ja tāda ir Tava latiņa, tad vari pievienoties viņiem.
Kas gan ir skaidrs - ar Alegri nav nekādas cerīgas nākotnes, viņš komandas potenciālu velk uz leju. Ar Juves sastāvu četrnieks ir obligāts, nevis "pacīnīsimies"... tfu...
Hose Girtinho rakstīja: Vēl nesen mēs turējām īkšķus, lai Juve spētu sezonas izskaņā pacīnīties par četrinieku. Allegri sakārtoja bardaku. Būsim pateicīgāki!

  -4 [+] [-]

, 2022-03-17 00:59, pirms 3 gadiem
Rubentus rakstīja: Es bez ņirgāšanās jautāju, par ko priecāties izejot no tik vājas grupas? Juventus jau tik švaki, ka faniem jāsvin tikšana 1/8 finālā?
Ja neseko Juves gaitām pēdējās divās sezonās, tev būs grūti ko saprast, tā nu tas ir.

  -4 [+] [-]

, 2022-03-17 01:01, pirms 3 gadiem
Lūdzu, nenolaidies līdz šī mērkaķa līmenim, nerunā ar viņu
Hose Girtinho rakstīja: Ja neseko Juves gaitām pēdējās divās sezonās, tev būs grūti ko saprast, tā nu tas ir.

  -3 [+] [-]

, 2022-03-17 01:02, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Par četrnieku lai fano Romas, Atalantas vai Torino fani.
Ja tāda ir Tava latiņa, tad vari pievienoties viņiem.
Kas gan ir skaidrs - ar Alegri nav nekādas cerīgas nākotnes, viņš komandas potenciālu velk uz leju. Ar Juves sastāvu četrnieks ir obligāts, nevis "pacīnīsimies"... tfu...
Es esmu reālists, un mazliet optimists. Allegri tika uzaicināts, lai apturētu kritienu sarežģītā brīdī. Varam pateikt paldies, ka tik ierobežotos apstākļos esam tikuši tur, kur šobrīd esam. Kā jau teicu, atmiņa mums ir daudz par īsu. Ar ambīcijām tam nav nekāda sakara, vismaz ne šoreiz.

  -3 [+] [-]

, 2022-03-17 01:03, pirms 3 gadiem
timoty rakstīja: Lūdzu, nenolaidies līdz šī mērkaķa līmenim, nerunā ar viņu
Es zinu to ākstu, tāpēc bez stresa.

  +3 [+] [-]

, 2022-03-17 09:35, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es esmu objektīvs un cienu Emeriju. Arī Atletico sezona nav tā spožākā, bet viņi objektīvi bija stiprāki un labāk organizēti kā ManUre. Ja angļiem būtu tāda lazarete kā Juvei, tad atlēti pārbrauktu pāri kā ar buldozeru. Man galvenais ir, lai Juve nodrošina sev top4, jo nekas nevar būt svarīgāks. ČL nekādu lielu mērķu šosezon nemaz nevarēja būt, tāpēc priecājos par to, ka tika kaut vai tik tālu.
Runāt par lazareti, kad uzbrukumā bija spēlētāji, kuri maksāja 130M (saprotu, ka Morata ir īrē, bet, lai saprastu domu), midā 100M un galvenais centra aizsargs 75M. Tie ir 300M. Un es nepieskaitīju 6 spēlētājus...

Kodols 300M un sūdzās par traumām. Tad ir jāskatās, kā tiek tērēta nauda, ja nevar ar tādu sastāvu uzvarēt Villarreal, pie tam vēl ierij normāli.

     [+] [-]

, 2022-03-17 11:36, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Runāt par lazareti, kad uzbrukumā bija spēlētāji, kuri maksāja 130M (saprotu, ka Morata ir īrē, bet, lai saprastu domu), midā 100M un galvenais centra aizsargs 75M. Tie ir 300M. Un es nepieskaitīju 6 spēlētājus...

Kodols 300M un sūdzās par traumām. Tad ir jāskatās, kā tiek tērēta nauda, ja nevar ar tādu sastāvu uzvarēt Villarreal, pie tam vēl ierij normāli.
Ja neņemam vērā Juventus problēmas aizvadītajā un šajā sezonā, tad, protams, varam runāt arī tik primitīvās kategorijās, bet ir jāsaprot, ka viss nav tik vienkārši, jo pretējā gadījumā mēs ČL kausu vēl pirms grupu turnīra būtu varējuši uzreiz atdot PSG.
Lazarete šoreiz bija objektīvs faktors, ņemot vērā, ka dārgi spēlētāji nav automātisks ielāps robiem vairākās atslēgas pozīcijās. Šoreiz vājie posmi bija Rugāni un Arturs. Futbols nav tikai nauda uz papīra, ko Emerijas ir pierādījis neskaitāmas reizes (arī EL finālā pret ManUre, starp citu).

P.S.- Jau teicu, ka varēja būt tik pat labi 0-1 kā 0-3 vai 0-4. Tas nekādi nemainīja faktu, ka tika zaudēts tikai pašā galotnē, kur tika iets uz visu banku.

     [+] [-]

, 2022-03-17 12:35, pirms 3 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ja neņemam vērā Juventus problēmas aizvadītajā un šajā sezonā, tad, protams, varam runāt arī tik primitīvās kategorijās, bet ir jāsaprot, ka viss nav tik vienkārši, jo pretējā gadījumā mēs ČL kausu vēl pirms grupu turnīra būtu varējuši uzreiz atdot PSG.
Lazarete šoreiz bija objektīvs faktors, ņemot vērā, ka dārgi spēlētāji nav automātisks ielāps robiem vairākās atslēgas pozīcijās. Šoreiz vājie posmi bija Rugāni un Arturs. Futbols nav tikai nauda uz papīra, ko Emerijas ir pierādījis neskaitāmas reizes (arī EL finālā pret ManUre, starp citu).

P.S.- Jau teicu, ka varēja būt tik pat labi 0-1 kā 0-3 vai 0-4. Tas nekādi nemainīja faktu, ka tika zaudēts tikai pašā galotnē, kur tika iets uz visu banku.
Arturs, kurš izmaksāja 72 miljonus? Labs robs. Kā jau minēju, tad ir jāskatās, kā tā nauda tika iztērēta tik slikti.

Ja uzbrukums ir Morata un Vlahovičs, tad jau nu vajadzēja vairāk par vieniem vārtiem iesist.

Un runā, ka nav nauda, ka Covid problēmas, bet tajā pašā laikā nopirka Vlahoviču. Nauda ir.

     [+] [-]

, 2022-03-17 12:45, pirms 3 gadiem
Villa paņēma zebru uz desas tā ne pa jokam! Prieks!
1 2 36 komentāri