Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu konkurents un Mesi tīkojošais klubs milzu piedāvājumu izteicis arī Benzemā

Agris Suveizda

Ronaldu konkurents un Mesi tīkojošais klubs milzu piedāvājumu izteicis arī Benzemā
Karims Benzemā. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Jau iepriekš bija zināms, ka Saūda Arābijas bijusī čempionvienība "Al Hilal" izteikusi milzīgu piedāvājumu PSG zvaigznei Lionelam Mesi, bet nu kļuvis zināms, ka klubs aktīvi lenc arī "Real Madrid" uzbrukuma līderi Karimu Benzemā. Abiem šovasar beigsies līgums.

"Real Madrid" vēlas līgumu ar 35 gadus veco franču uzbrucēju pagarināt vēl uz sezonu un jaunu uzbrukuma līderi meklēt nākamgad, taču Benzemā lielais piedāvājums – līdz pat 100 miljoniem eiro sezonā – esot ieinteresējis, ziņo Fabricio Romāno, The Athletic un citi mediji. Benzemā lēmumu jau esot pieņēmis un to paziņojis kluba vadībai, taču pagaidām medijiem netiek izpausts, kāds šis lēmums ir. Arī Mesi savu nākotni vēlas noskaidrot iespējami drīz – viņa prioritāte būtu atgriešanās Barselonā, taču kluba sarežģītais finansiālais stāvoklis šādu pāreju varētu apgrūtināt un, kā minimums, paildzināt. Mesi gadā tiekot piedāvāti pat vairāki simti miljoni eiro.

Saūda Arābijas titulu nenosargājusī "Al Hilal" nevēlas vienu vai otru zvaigzni – Rijādas klubs labprāt piesaistītu abus uzbrucējus. Šosezon "Al Hilal" samierinājās ar trešo vietu un nekvalificēšanos Āzijas Čempionu līgai – tā bija tikai otrā sezona septiņu gadu laikā, kad "Al Hilal" palika bez titula. Pirmo vietu izcīnīja "Al Ittihad", bet otrā vieta tika Krištianu Ronaldu jaunajam klubam "Al Nassr". 38 gadus vecais portugālis 16 spēlēs guva 14 vārtus, bet "Al Hilal" labākais snaiperis bija nigērietis Odions Igalo – bijušais "Manchester United" spēlētājs guva 19 vārtus.

"Real Madrid" kārtu līdz sezonas beigām ieņem otro vietu Spānijas čempionātā un arī nenosargāja titulu. Benzemā vidēji 90 minūtēs ir guvis vairāk vārtu par "LaLiga" labāko snaiperi Robertu Levandovski (0,82 pret 0,75), taču aizvadījis tikai 23 spēles, kurās guvis 18 vārtus. Kopš Ronaldu pameta Madridi, Benzemā atplauka un piecās sezonās Spānijas čempionātā izcēlies ar 110 vārtiem 162 spēlēs (iepriekš 127 vārti 276 spēlēs) un Čempionu līgā – ar 34 vārtiem 48 spēlēs (iepriekš 44 vārti 85 spēlēs). Lionas "Olympique" talants uz Madridi pārcēlās pirms 14 gadiem – tobrīd 21 gadu veco uzbrucēju "Real Madrid" iegādājās par 35 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/4561545/202...
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://www.independent.co.uk/sport...

     [+] [-]

, 2023-05-31 18:22, pirms 10 mēnešiem
Izskatās,ka variants ka viņš dodas prom ir samērā liels redzot ko raksta liela daļa spāņu mediju.

     [+] [-]

, 2023-05-31 20:26, pirms 10 mēnešiem
...interesanti uz kuru grandu aizies Neapoles Osimgens...viņš kaut ko teicis par vēlmi uz premjerlīgu...taču te būs vairāki gribētāji

     [+] [-]

, 2023-05-31 20:41, pirms 10 mēnešiem
Izskatās,ka transfērs būs tomēr.

Interesanti ko Perezs izdomās zinot,ka nākošgad Mbapem beidzas līgums.
Vai viņš tiešām gribēs mest lielo naudu par uzbrucēju tieši šogad.
Jau runā par Keinu un par to ka Ančeloti esot viņa fans.

     [+] [-]

, 2023-05-31 21:56, pirms 10 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Izskatās,ka transfērs būs tomēr.

Interesanti ko Perezs izdomās zinot,ka nākošgad Mbapem beidzas līgums.
Vai viņš tiešām gribēs mest lielo naudu par uzbrucēju tieši šogad.
Jau runā par Keinu un par to ka Ančeloti esot viņa fans.
Es pieņemu, ka Tu zini labāk, bet baumas par Firminu ir tieši tas-baumas?

Kas attiecas uz Keinu, tad tas pat varētu būt diezgan labs variants, ja var dabūt par samērīgu naudu

     [+] [-]

, 2023-05-31 23:51, pirms 10 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Es pieņemu, ka Tu zini labāk, bet baumas par Firminu ir tieši tas-baumas?


Kas attiecas uz Keinu, tad tas pat varētu būt diezgan labs variants, ja var dabūt par samērīgu naudu
Firminu bija Benzemā back up strikers domāts. Atgriezīsies Joselu Real no Espanyol uz sezonu. Tāpat jau varētu pievienoties,jo priekšējā līnija kā tāda ir nekāda. Asensio prom.Azārs līķis. Diazs prom beidzot. Paliek Vinijs,Rodrygo un Joselo ja visu apstiprina.
Man jau nekas nav pret Keinu vnk Mbapes sakarā vairāk nostumptu viņu malā.Atkal jautājums vai Perezs otro reizi liks visas olas Mbapes groziņā
Keins jau principā ir tāda paša tipa straikers kāds ir Benzemā.Nekas jauns nebūtu jādomā

     [+] [-]

, 2023-06-01 10:38, pirms 10 mēnešiem
Nevis Al Hilal ,bet čempione AL Ittihad lenc Benzema.