Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Mesi 1+1 pret Saūda Arābijas līderiem, pretinieks vārtus nosvin Ronaldu stilā

Agris Suveizda

Mesi 1+1 pret Saūda Arābijas līderiem, pretinieks vārtus nosvin Ronaldu stilā
Luiss Svaress un Lionels Mesi. Foto: MLS

MLS futbola klubs Maiami "Inter" starpsezonu turpina Āzijā, šovakar Rijādā saspringtā pārbaudes spēlē piekāpjoties Saūda Arābijas līdervienībai "Al Hilal" (3:4). Jau ceturtdien pretī stāsies Saūda Arābijas vicelīdere "Al Nassr".

Gan Maiami "Inter", kas gatavojas jaunajai sezonai, gan Rijādas "Al Hilal", kas gatavojas sezonas otrajai pusei, spēli sāka spēcīgos sastāvos. Agru 2:0 ieguva mājinieki – 10. minūtē serbu saspēle, Aleksandaram Mitrovičam iesitot pēc Sergeja Milinkoviča-Saviča piespēles, bet 13. minūtē Abdulla Al Hamdans trāpīja no 17 metriem. 34. minūtē pirmos vārtus jaunajā klubā guva urugvajietis Luiss Svaress, bet puslaika beigās pēc Al Hamdana piespēles ar galvu divu vārtu pārsvaru atjaunoja brazīlietis Mišaels, kurš vārtus nosvinēja Krištianu Ronaldu stilā (3:1).

Otrā puslaika ievadā ar diviem vārtiem pēc kārtas jau atzīmējās viesi. Vispirms Lionels Mesi 54. minūtē pārliecinoši realizēja pendeli, bet nākamajā minūtē pēc argentīnieša piespēles individuālus vārtus guva viņa tautietis Davids Ruiss, apspēlēdams divus aizsargus un ar sitienu tuvajā stūrī panākot 3:3. Maiami klubs 76. minūtē nomainīja Svaresu, 87. minūtē – arī Mesi, bet 88. minūtē uzvaru Saūda Arābijas klubam izrāva arī Barselonā spēlējušais brazīlietis Malkoms, ar galvu iesizdams pēc Jasira Al Šahrani centrējuma (4:3).

Portugāļa Žorža Žezuša trenētajā "Al Hilal" no leģionāriem spēlēja arī portugālis Rubens Nevišs un brazīliešu jaunieguvums Renans Lodi, kurš par 23 miljoniem eiro nopirkts no Marseļas "Olympique", bet argentīnieša Herardo Martino trenētā "Inter" pamatsastāvā gāja arī spāņi Džordi Alba un Serhio Busketss, argentīnietis Tomass Aviless un ukrainis Serhijs Krivcovs.

"Al Hilal" ar 53 punktiem 19 spēlēs ir Saūda Arābijas līgas līdere, par septiņiem punktiem apsteidzot "Al Nassr", bet Mitrovičs ar 17 vārtiem ir otrais labākais snaiperis aiz Ronaldu (20). "Al Hilal" sezonu atsāks 15. februārī ar Āzijas Čempionu līgas astotdaļfinālu. Maiami "Inter" savukārt jauno sezonu sāks 22. februārī un pagājušajā nedēļā pirmajā pārbaudes spēlē zaudēja Dalasā (0:1).

Ceturtdien plkst. 20.00 pēc Latvijas laika "Inter" ilgi gaidītā pārbaudes spēlē tiksies ar "Al Nassr", kas varētu kļūt par Mesi un Ronaldu pēdējo tikšanos laukumā viņu karjerās, ja vien abi izies laukumā - Ronaldu tikai nupat pēc muskuļa savainojuma atgriezies ierindā. Pēcāk "Inter" dosies arī uz Honkongu un Japānu, bet ASV uzņems Mesi dzimto klubu Rosario" Newell's Old Boys". Mesi pagājušajā gadā neilgi pēc pievienošanās kaldināja Līgu kausa iegūšanu (ASV un Meksikas klubu turnīrs), taču MLS, komandai reāli nepretendējot uz izslēgšanas cīņām, nospēlēja tikai sešus mačus.





     [+] [-]

, 2024-01-30 08:52, pirms 3 mēnešiem
Vēl jau Kulibalī ir Al Hilal, kurš tagad Āfrikas kausā un Neimārs, gan jau savainots