Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Hendersons atradis izeju no Saūda Arābijas un grasās pievienoties "Ajax"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hendersons atradis izeju no Saūda Arābijas un grasās pievienoties "Ajax"
Džordans Hendersons. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Džordans Hendersons, kurš kā "Liverpool" kapteinis kļuva par Anglijas Premjerlīgas uzvarētāju un virs galvas cēla arī Čempionu līgas trofeju, vienojies ar Saūda Arābijas klubu "Al Ettifaq" par sadarbības izbeigšanu. Pussargs grasās pievienoties Amsterdamas "Ajax".

Vasarā Džordans Hendersons bija viens no futbolistiem, kuri pieņēma bagātīgu piedāvājumu no Saūda Arābijas un parakstīja līgumu uz trīs gadiem. Taču jau pēc pirmajiem mēnešiem Anglijas izlases pussargs izlēmis doties prom. Viņam izdevies vienoties ar "Al Ettifaq" par līguma laušanu, kaut Saūda Arābijas klubs samaksāja "Liverpool" 12 miljonus par pussarga iegādi.

33 gadus vecais sHendersons esot pametis kluba treniņnometni un atgriezies Anglijā, lai turpinājumā parakstītu vienošanos ar Amsterdamas "Ajax". Abas puses sarunās atradušas kopsaucējus, bet vēl jāvienojas par līguma detaļām.

"Ajax" aizvadīja pagalam neveiksmīgu sezonas ievadu, nonākot priekšpēdējā vietām, kam sekoja brangas izmaiņas, tostarp – treneru štābā. Amsterdamas vienībai izdevies pacelties līdz Nīderlandes piektajai vietai, bet priekšā esošā Alkmāras AZ ir piecu punktu attālumā. Līdere Eindhovenas PSV iekrājusi 51 punktu, "Ajax" kontā ir tikai 28.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/5183065/202...

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 18:43, pirms 3 mēnešiem
Tajā tuksnesī izeju atrast tiešām varētu nebūt viegli.
bet labi viss, kas labi beigsies.
šiem tak vēl palika CR 🤣

  +1 [+] [-]

, 2024-01-17 21:47, pirms 3 mēnešiem
IIHF WC 2023 rakstīja: Tajā tuksnesī izeju atrast tiešām varētu nebūt viegli.
bet labi viss, kas labi beigsies.
šiem tak vēl palika CR 🤣
Ne tikai CR, vēl jau Manē, Firmino, Benzemā, Mendy, Laports u.c.

     [+] [-]

, 2024-01-18 10:47, pirms 3 mēnešiem
Nu, leģionāriem, kas nav angļi, vieglāk pielāgojas.. Hendersons visu mūžu Anglijā, gandrīz tikai vienā klubā, tad ļoti grūti.. Bet Manē un Firmino, manuprāt, bez problēmām ⚽

     [+] [-]

, 2024-01-18 12:42, pirms 3 mēnešiem
Kas īsti viņam tur nepatika?