Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Neapmierinātais Benzemā izskata iespēju pamest Saūda Arābijas klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Neapmierinātais Benzemā izskata iespēju pamest Saūda Arābijas klubu
Karims Benzemā. Foto: Imago Images/Scanpix

ESPN ziņo, ka francūzis Karims Benzemā, kurš nav apmierināts ar pirmajiem sešiem mēnešiem Saūda Arābijas klubā ''Al Ittihad'', izskata iespēju to pamest, bet klubs pagaidām nedomā par viņa pārdošanu vai izīrēšanu citai komandai.

Sekot Džordana Hendersona pēdās, kurš no Saūda Arābijas kluba ''Al Ettifaq'' pārcelsies uz Amsterdamas ''Ajax'', vēlas francūzis Karims Benzemā, kurš ir neapmierināts ar pirmajiem mēnešiem ''Al Ittihad'' rindās.

Starpsezonā Benzemā no Madrides ''Real'' pārcēlās uz ''Al Ittihad'', noslēdzot līgumu uz trim sezonām. Tika lēsts, ka Benzemā ik sezonu pelnīs ap 200 miljoniem eiro. Lai arī 24 spēlēs visu turnīru ieskaitē uzbrucējs guvis 15 vārtus, viņš nav apmierināts ar laiku klubā, bet pati vienība nav ieinteresēta laist prom Benzemā, viņu pārdodot vai izīrējot citai komandai.

''Al Ittihad'' šī nav veiksmīga sezona. Pēc kļūšanas par Saūda Arābijas līgas čempioni iepriekšējā sezonā, šobrīd pēc 18 kārtām ieņem tikai septīto vietu ar 28 punktiem. Gandrīz divas reizes vairāk (53) ir līderei ''Al Hilal''. Benzemā par savu sniegumu tiekot kritizēts Saūda Arābijas medijos.

ESPN norāda, ka par Benzemā pakalpojumiem varētu interesēties Anglijas Premjerlīgas komandu, konkrētāk minot Londonas ''Chelsea''. Iespējamā atgriešanās Madrides ''Real'' gan netiek uzskatīta par iespējamu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2024-01-18 18:35, pirms 3 mēnešiem
Biju tieši lasījis, ka par viņu pastiprinātu interesi izrāda MU. 15-10 gadus atpakaļ būtu ļoti labs variants, bet tagad paņemt uz max 2 sezonām nebūtu labākais lēmums.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-18 18:40, pirms 3 mēnešiem
Tomēr grib spēlēt īstu futbolu, nevis tikai saņemt miljonus?

Cik nākamajam klubam izmaksātu Benzemā pāreja?

  +4 [+] [-]

, 2024-01-18 18:56, pirms 3 mēnešiem
Beidzot saprata!!!! Dvieļa galvas ir sūds uz Eiropas FUTBOLA!!!!

     [+] [-]

, 2024-01-19 08:20, pirms 3 mēnešiem
Tām lielajām futbola zvaigznēm galvenais ir fanu atbalsts tribīnēs, gan jau arī pretinieku heiteri nav vienaldzīgi.

     [+] [-]

, 2024-01-19 08:49, pirms 3 mēnešiem
Holandietis rakstīja: Beidzot saprata!!!! Dvieļa galvas ir sūds uz Eiropas FUTBOLA!!!!
..viņš jau tāds alžīrs vien ir, viņam dvieļu galvas dzīve vienmēr ir bijusi topā. tomēr spēlēt tur gan nepatīk.

     [+] [-]

, 2024-01-19 09:38, pirms 3 mēnešiem
Saprotu, ka arī Mančīnī nav laimīgs ar SA izlases trenēšanu. Kaut kādi vietējie varoņi esot izdomājuši, ka nebrauks uz pārbaudes spēlēm vispār un uz svarīgajām spēlēm brauks tikai tad, ja garantēta vieta sākumsastāvā.

     [+] [-]

, 2024-01-19 10:09, pirms 3 mēnešiem
Vēl vienam saprāts atgriezās. CR drīzi būs vienīgā "zvaigzne" arābu līgā 🤣