Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Brīvais aģents Kavani pievienosies leģendārajam "Boca Juniors"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Brīvais aģents Kavani pievienosies leģendārajam "Boca Juniors"
Edinsons Kavani. Foto: Reuters/Scanpix

36 gadus vecais Urugvajas izlases uzbrucējs Edinsons Kavani panācis vienošanos ar Argentīnas klubu "Boca Juniors" par līgumu, kas būs spēkā līdz nākamā gada decembrim.

Pērnās vasaras izskaņā Edinsons Kavani kā brīvais aģents pievienojās "Valencia". Uzbrucējs Spānijas čempionātā laukumā devās 25 spēlēs un izcēlās ar pieciem vārtiem, taču komandai sezona bija pagalam nesekmīga – tikai 16. vieta.

Tagad Kavani kā brīvais aģents panācis vienošanos ar Buenosairesas "Boca Juniors". Leģendārais klubs, no kura uz Eiropu devās Djego Maradona, Argentīnas zeltu izcīnījis 35 reizes – par trim mazāk nekā "River Plate", kas triumfēja arī pagājušajā sezonā, kamēr "Boca Juniors" ierindojās tikai astotajā vietā.

Pirms pievienošanās Valensijai Kavani pārstāvēja "Manchester United", Parīzes "Saint-Germain" un "Napoli". Francijas galvaspilsētā viņš par čempionu tika kronēts sešas reizes, Neapolē izcīnīts Itālijas kauss, bet Mančestrā pavadītajās divās sezonās lieli panākumi izpalika.