Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

MLS un Meksikas labāko komandu duelī pārāka izrādās ''Tigres''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

MLS un Meksikas labāko komandu duelī pārāka izrādās ''Tigres''
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu ''Campeones cup'' otro reizi kluba vēsturē izcīnīja Meksikas komanda ''Tigres'', kas mačā pret MLS komandu ''Los Angeles'' bija pārāka pēcspēles sitienos - pamatlaiks un papildlaiks noslēdzās 0:0, bet pēcspēles sitienos Meksikas klubs uzvarēja ar 4:2.

• Naktī uz ceturtdienu par ‘’Campeones cup’’ ieguvēju cīņā starp pagājušās sezonas MLS kausa ieguvēju un Meksikas čempioni uzvarētāju kļuva meksikāņu klubs ''Tigres'', kas pēcspēles sitienos pārspēja ‘’Los Angeles’’ komandu.

• ''Tigres'' par šī kausa ieguvēju kļūst otro reizi kluba vēsturē – pirms tam tā uzvarēja pirmajā šādā rīkotajā spēlē 2018. gadā. Trijās nākamajās reizēs par uzvarētāju kļuva ASV komanda.

• Pamatlaiks noslēdzās bezvārtu neizšķirtā 0:0 un arī divos papildlaikos uzvarētājs noskaidrots netika. Viss izšķīrās pēcspēles sitienos.

• Kamēr ''Tigres'' futbolisti pirmajos četros piegājienos bija nesekmīgi, tikmēr ‘’Los Angeles’’ rindās pēcspēles sitieni netika realizēti otrajā un ceturtajā piegājienā.

• Kausu ''Tigres'' nodrošināja Hesuss Angulo, kurš pēc pretinieku netrāpītās ceturtā sitiena iesita savā piegājienā.

• Spēle tika rīkota Losandželosā, BMO stadionā. To apmeklēja nedaudz vairāk par 20 tūkstošiem skatītāju. Līdz šim visas šī kausa spēles norisinājušās Ziemeļamerikā – četras reizes ASV, bet reizi Kanādā.