Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ramoss un "Besiktas" nevienojas par finansiālo pusi, spāņu veterāns joprojām bez kluba

Agris Suveizda

Ramoss un "Besiktas" nevienojas par finansiālo pusi, spāņu veterāns joprojām bez kluba
Serhio Ramoss. Foto: AFP/Scanpix

Stambulas futbola klubs "Besiktas" oficiālā paziņojumā savā mājaslapā apstiprināja, ka uzrunāja gan savu bijušo līderi Talisku, gan arī spāņu brīvo aģentu Serhio Ramosu, taču noliedza baumas par viņu pievienošanos komandai – nedz ar vienu, nedz otru neizdevās vienoties par finansiālo pusi.

"Rakstošajos, vizuālajos un sociālajos medijos netrūkst ziņu, kas Andersonu Talisku un Serhio Ramosu saistītu ar mūsu klubu. Viņi abi ir nozīmīgi futbolisti, kurus savā rīcībā gribētu jebkurš klubs, prezidents vai treneris, un viņi bija arī mūsu redzeslokā. Sazinājāmies gan ar Talisku, gan Ramosu, taču pārrunas tika izbeigtas pēc nevienošanās par finansiālajiem nosacījumiem," teikts kluba paziņojumā.

37 gadus vecais Ramoss jau jūnija sākumā izlēma nepagarināt līgumu ar PSG un pēc diviem Francijas tituliem kļuva par brīvo aģentu. Tika baumots par interesi no Saūda Arābijas un MLS, par Ramosa iespējamo atgriešanos savā pirmajā klubā Seviljā, bet šomēnes bieži izskanējuši vairāki turku klubi. Tomēr četrkārtējais Čempionu līgas uzvarētājs joprojām ir brīvā aģenta statusā.

29 gadus vecais brazīlietis Taliska karjeru Eiropā sāka Lisabonas "Benfica", bet no 2016. līdz 2018. gadam atradās četru miljonu īrē Stambulā, "Besiktas" labā 55 spēlēs gūstot 27 vārtus. Nākamās trīs sezonas viņš 25 miljonu transfērā pavadīja Ķīnā, "Guangzhou" sastāvā 53 spēlēs gūstot 33 vārtus, bet 2021. gadā viņu par astoņiem miljoniem eiro nopirka Saūda Arābijas "Al Nassr", kurā otro sezonu aizvada arī Krištianu Ronaldu. Abās iepriekšējās sezonās Taliska guva pa 20 vārtiem.

Stambulas "Besiktas" iepriekšējā Superlīgas sezonā ieguva trešo vietu un Eirokausus šovasar sāka Eiropas Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā. "Besiktas" izsitusi Albānijas "Tirana" (3:1, 2:0) un Azerbaidžānas "Neftchi" (2:1, 3:1) un par grupu turnīru cīnīsies pret Kijivas "Dynamo".

Izmantotie resursi:
https://bjk.com.tr/tr/haber/86795/k...

     [+] [-]

, 2023-08-22 11:45, pirms 10 mēnešiem
Varbūt uz Riga FC?