Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vasaras dārgākā pāreja: Mančestras "United" oficiāli vienojas par brazīlieša iegādi

Agris Suveizda

Vasaras dārgākā pāreja: Mančestras "United" oficiāli vienojas par brazīlieša iegādi
Antoni. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas un Nīderlandes futbola klubi Mančestras "United" un Amsterdamas "Ajax" oficiāli paziņojuši vienošanās panākšanu par 22 gadus vecā Brazīlijas izlases malējā pussarga Antoni transfēru.

Pēc medicīniskās apskates iziešanas un formalitāšu nokārtošanas Antoni ar Mančestras "United" parakstīs līgumu uz 5+1 sezonu. Amsterdamas "Ajax" savā mājaslapā apstiprināja medijos jau iepriekš izskanējušās runas, ka darījuma vērtība būs 95+5 miljoni eiro. Tādējādi Antoni kļūs par otro dārgāko pirkumu Mančestras kluba vēsturē, atpaliekot vienīgi no Pola Pogbā, kurš savulaik atgriezās par 105+5 miljoniem eiro. Antoni darījums arī kļūs par šīs vasaras līderi – "Real Madrid" par Oreljēna Čuamenī iegādi iztērēja 80+20 miljonus eiro, bet "Liverpool" urugvajieti Darvinu Nunjesu novērtēja ar 75+25 miljoniem eiro.

Milzīgā pārejas maksa izraisījusi lielu ažiotāžu. Divu gadu laikā Nīderlandes čempionātā viņš kopumā 57 spēlēs guva 18 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles, bet Čempionu līgā 11 spēlēs tika pie trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Pagājušajā "Eredivisie" sezonā brazīlietim 29 spēlēs četri vārti un sešas piespēles, kamēr 23 gadus vecajam PSV līderim Kodijam Gakpo, kurš arī bija Mančestras kluba redzeslokā, 27 spēlēs bija 12 vārti un 13 rezultatīvas piespēles. Sarunas ar Gakpo gan ir pārtrūkušas, un pāreju perioda izskaņā interesi par viņu izrāda "Southampton", kuras piedāvājums 25 miljonu eiro vērtībā tika noraidīts.

Antoni uz Amsterdamas "Ajax" pārcēlās 2020. gada vasarā, kad Nīderlandes grands par viņu samaksāja 15,75 miljonus eiro. Brazīlijas izlasē Antoni ir aizvadījis deviņas spēles, pamatsastāvā ejot divas reizes un gūstot divus vārtus. Pirms gada Antoni arī kļuva par olimpisko čempionu. Ieskaitot arī Antoni, trīs no pieciem "United" šīs sezonas jaunpienācējiem ir spēlējuši Amsterdamas "Ajax", bet četri no pieciem ir spēlējuši Nīderlandes čempionātā – to nav darījis vienīgi Kazemiru, kurš, tāpat kā Antoni, ir "Sao Paulo" audzēknis. Par "United" galveno treneri kļuva nīderlandietis Eriks ten Hahs, kurš iepriekš vadīja Amsterdamas "Ajax".

Mančestras "United" sezonu sāka ar zaudējumiem "Brighton" (1:2 mājās) un "Brentford" (0:4 viesos), bet turpinājusi ar uzvarām pār "Liverpool" (2:1 mājās) un "Southampton" (1:0 viesos). Nākamo spēli "United" aizvadīs ceturtdien Lesterā. Paredzams, ka sastāva komplektāciju "United" pabeigs ar Ņūkāslas "United" slovāku vārtsarga Martina Dūbravkas pievienošanos.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://english.ajax.nl/articles/aj...
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2022-08-30 17:12, pirms 2 gadiem
Uhh, tomēr noticis šis transfērs. Mans minējums, ka šis būs kārtējais gadījums, kad Man Utd pārmaksā par spēlētāju.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-30 17:14, pirms 2 gadiem
Gaidām šos Enfildā, lai iespraustu!
..un paldies, ka novājināts Ajax čempionlīgā...būs vieglāk un rezultatīvāk Liverpool , Mo taisīs hettrik gan Amsterdamā, gan Liverpūlē !

     [+] [-]

, 2022-08-30 17:18, pirms 2 gadiem
Dakot. Iespraudīsiet tpt kā iepriekējā reizē? Itkā vīrs gados. Vismaz tā saka. Bet līmenis zem zemes.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-30 17:37, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: Gaidām šos Enfildā, lai iespraustu!
..un paldies, ka novājināts Ajax čempionlīgā...būs vieglāk un rezultatīvāk Liverpool , Mo taisīs hettrik gan Amsterdamā, gan Liverpūlē !
Kurš tad kuram pēdējo reizi sprauda? Ka tik pūlē nesanāk atkārtojums.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-30 18:58, pirms 2 gadiem
dakots rakstīja: Gaidām šos Enfildā, lai iespraustu!
..un paldies, ka novājināts Ajax čempionlīgā...būs vieglāk un rezultatīvāk Liverpool , Mo taisīs hettrik gan Amsterdamā, gan Liverpūlē !
Secinājums - MU jums pārbrauks pāri. Jo parasti, kad soli, ka Liverpool brauks pāri, būs čempiņi - tad sanāk otrādi. Visskaistāk, tas bija ar tekstiem, ka City ir kovdčempiņi, nav īsts tituls, pienāks nākamā sezona un parādīsiet. Pienāca nākamā sezona un čempiņi atkal city

     [+] [-]

, 2022-08-30 19:38, pirms 2 gadiem
pipec 100 miljoni par 1 chuavku. Vienreiz tas burbulis uzsprags tapat kaa krypto un akcijas

     [+] [-]

, 2022-08-30 21:31, pirms 2 gadiem
rronijs rakstīja: pipec 100 miljoni par 1 chuavku. Vienreiz tas burbulis uzsprags tapat kaa krypto un akcijas
pagaidām nav iemesla uzsprāgt, jo cilvēku paliek vairāk, kas skatās futbolu, un spēles var pārdot vairāk mūsdienās valstīm, līdz ar to nauda katliņā paliek tikai vairāk, vienkārši uz to ir savādāk jāskatās, tas kas agrāk maksāja 10 miljonus, tas tagad 100

     [+] [-]

, 2022-08-30 21:32, pirms 2 gadiem
treneris zin šo spēlētāju, iespējams ievietos kaut kādā shēmā, bet man jau liekas, ka MU viduslīnija ir tā, kas īsti nevelk, nevis pussargi, bet nu tad jau redzēs.

     [+] [-]

, 2022-08-31 00:13, pirms 2 gadiem
Nebiju skatījies viņa status - 4 goli 29 spēles priekš Nīderlandes līgas ir ļoti maz. MU cik sapratu meklēja tieši vārtu gūšanas straikeru. Nez vai pareiza izvēle.

     [+] [-]

, 2022-08-31 07:28, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Nebiju skatījies viņa status - 4 goli 29 spēles priekš Nīderlandes līgas ir ļoti maz. MU cik sapratu meklēja tieši vārtu gūšanas straikeru. Nez vai pareiza izvēle.
Nē, nepareizi! Utd meklēja labās malas vingeru ar kreiso kāju! Anthony ir ETH prioritāšu saraksta aukšgalā jau no maija!

     [+] [-]

, 2022-08-31 13:43, pirms 2 gadiem
hulis-mikstais rakstīja: Dakot. Iespraudīsiet tpt kā iepriekējā reizē? Itkā vīrs gados. Vismaz tā saka. Bet līmenis zem zemes.
neņem pierē, tas piederas pie Pool un MU savstarpējās lekšanās...kad runa par šo klubu divcīņu, tad sirmi onkas uzvedas kā tīņi!