Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags: "Ronaldu atteicās doties laukumā. Tagad viņam jādzīvo ar sekām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ten Hags: "Ronaldu atteicās doties laukumā. Tagad viņam jādzīvo ar sekām"
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubu "Manchester United" pārņēmis Krištianu Ronaldu izraisīts skandāls. Galvenais treneris Eriks ten Hags apstiprinājis, ka uzbrucējs cīņā pret "Tottenham" atteicās doties laukumā uz maiņu. Pēcāk Ronaldu, nesagaidot mača beigas, devās prom no stadiona.

"Esmu treneris un tieši es esmu atbildīgs par komandas kultūru. Man jānosprauž standarti un vērtības un man jākontrolē, lai viss tiktu ievērots. Mēs esam komanda!" teica Eriks ten Hags. Trešdien "Manchester United" ar 2:0 pārspēja "Tottenham". Krištianu Ronaldu atteicās doties uz maiņu, tad pameta komandas soliņu un devās prom no stadiona, nesagaidījis spēles beigas.

Jāpiezīmē, ka tā nav pirmā reize šajā sezonā, kad Ronaldu patvaļīgi pirms spēles beigām pametis stadionu – tas notika arī pārbaudes spēlē pret "Rayo Vallecano". Uz to norādīja arī ten Hags.

"Toreiz teicu, ka tas ir nepieņemami, taču viņš nebija vienīgais, kurš to izdarīja. Šo saku pilnīgi visiem: nākamā reize sev līdzi nes sekas," pauda speciālists, kurš "Manchester United" vada pirmo sezonu. Sestdien gaidāms mačs pret Londonas "Chelsea", un jau paziņots, ka Ronaldu izbraukumā nebūs kopā ar komandu. Šodien Ronaldu trenējas viens pats, atsevišķi no komandas.

"Mums viņš pietrūks, taču šāds lēmums ir svarīgs komandas attieksmei un psiholoģijai. Mēs dzīvojam kopā, spēlējam kopā. Futbols ir komandas sporta veids. Ir jāspēj sekot noteiktiem standartiem."

37 gadus vecais Ronaldu jau atvainojies par savu rīcību, apgalvojot, ka emocijas ņēmušas virsroku.

Viņš vasarā vēlējās pamest "Manchester United", lai varētu turpināt spēlēt Čempionu līgā, taču par pāreju uz citu komandu neizdevās vienoties. Jau no pirmssezonas tiek runāts, ka starp Ronaldu un ten Hagu valda saspīlētas attiecības.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  -2 [+] [-]

, 2022-10-21 16:32, pirms gada
Jo Ronaldo gatavojas pasaules čempim

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 18:41, pirms gada
Domāju ka Valmieras sastāvā viņš iederētos.

     [+] [-]

, 2022-10-21 20:20, pirms gada
Titulu pietiek, visu sasniedzis, daudzus rekordus pārspējis un mierīgi var doties spēlēt uz MLS vai Ķīnu, lai tur vēl vairāk popularizētu futbolu. Šādā vecumā neviens klubs, kas varētu cīnīties par tituliem, viņu neņems. Un vēl ar šādu attieksmi. Jā, CR7 nav PČ tituls, taču domāju, ka kaut kur zemapziņā tas viņam vienmēr bijis, ka POR tikai lielas veiksmes gadījumā var pacelt PK. Eiropu izcēla un pietiks, vai arī steidzami jāmaina pilsonība

  +2 [+] [-]

, 2022-10-21 20:59, pirms gada
ja želejgalva paliks mu , tad vēl ilgi tur būs bardaks

  -1 [+] [-]

, 2022-10-21 21:59, pirms gada
Pilnigi pareizs lemums!

     [+] [-]

, 2022-10-21 22:58, pirms gada
Del_Narciso rakstīja: Titulu pietiek, visu sasniedzis, daudzus rekordus pārspējis un mierīgi var doties spēlēt uz MLS vai Ķīnu, lai tur vēl vairāk popularizētu futbolu. Šādā vecumā neviens klubs, kas varētu cīnīties par tituliem, viņu neņems. Un vēl ar šādu attieksmi. Jā, CR7 nav PČ tituls, taču domāju, ka kaut kur zemapziņā tas viņam vienmēr bijis, ka POR tikai lielas veiksmes gadījumā var pacelt PK. Eiropu izcēla un pietiks, vai arī steidzami jāmaina pilsonība
..EČ pacēla tikai veiksmes pēc. vissliktākā no izslēgšanas spēļu komandām un kaut kā pamanījās tikt līdz finālam, kur Rolands ātri tika savainots un diriģēja visu no malas. veicās arī tādiem

     [+] [-]

, 2022-10-22 12:22, pirms gada
uz "Benfika" vai "Porto" pēc jaungada- iespējams, ka viena vai abas iekļūs ČL playoffos