Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: ''Dažreiz emocijas gūst virsroku pār prātu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ronaldu: ''Dažreiz emocijas gūst virsroku pār prātu''
Krištianu Ronaldu. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Mančestras ''United'' futbolists Krištianu Ronaldu sociālajā tīklā ''Instagram'' komentējis šīs nedēļas notikumus, kad viņš priekšlaicīgi pameta maču pret ''Tottenham''. Spēlētājs uzsvēra, ka konkrētajā epizodē ļāvies emocijām.

Jau ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas komanda Mančestras ''United'' vakar izplatīja paziņojumu, sakot, ka tās sastāvā uz nākamo spēli pret Londonas ''Chelsea'' netiks iekļauts portugālis Krištianu Ronaldu. Šis lēmums bijis kā sods futbolista rīcībai uzvarētajā mačā pret ''Tottenham'' ar 2:0, sportistam pametot spēli priekšlaicīgi.

Ar paziņojumu sociālajā tīklā ''Instagram'' klajā nācis Ronaldu, apgalvojot, ka konkrētajā situācijā emocijas ņēmušas virsroku. ''Visas savas karjeras laikā esmu izrādījis respektu kolēģiem un treneriem. Tas nav mainījies un es neesmu mainījies. Esmu tas pats cilvēks, kurš pēdējos 20 gadus futbolu spēlējis elites līmenī, un cieņa pret citiem vienmēr bijis nozīmīgs aspekts manu lēmumu pieņemšanā. Karjeras sākumā pieredzējušie futbolisti vienmēr man rādīja piemēru. Vēlāk to pašu darīju es visās komandās, kurās atrados. Diemžēl tas ne vienmēr ir iespējams un dažreiz emocijas ņem virsroku pār prātu. Šobrīd man jāturpina smagi strādāt komandas treniņbāzē, jāatbalsta komandas biedri un jābūt gatavam palīdzēt vienībai jebkurā mirklī.''

Pirms 2022./2023. gada sezonas Krištianu Ronaldu nevēlējās turpināt karjeru Mančestrā, taču ''United'' nebija ar mieru transfēram. Beigās futbolists palika Anglijas Premjerlīgas klubā, bet sezonas ievadā viņš laukumā devies astoņos Anglijas čempionāta mačos, kuros iesitis vienus vārtus. Vēl vieni vārti iesisti UEFA Eiropas līgas turnīrā.

''United'' pēc nesekmīga sezonas sākusi pratusi atgūties un šobrīd ar sešām uzvarām desmit spēlēs tā ieņem piekto vietu. Nākamā pretiniece Londonas ''Chelsea'' ar vienu punktu vairāk ir ceturtā, bet četri punkti vairāk ir ''Tottenham'' un ''City''. Līdere ar 27 punktiem pašlaik ir Londonas ''Arsenal''.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/cristiano/

  +4 [+] [-]

, 2022-10-21 09:41, pirms gada
Prieks, ka atvainojaas un cerams vinam tiks piedots un tomer redzesim laukuma vel MU krekla sosezon. Protams, nevar zinat, kadas tur attiecibas ieksiene, bet neizklausas labi no malas.
Janvari gan es domaju bus prom pie kadas komandas, kas CL spele. Savainojumi/formas kritums var ieviest korekcijas un kadam top klubam vins var but vajadzigs. Protams, marketinga zina ari kads klubs var veleties iekaseet, kaut vai uz pussezonu, ja piemeram butu ires ligums.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-21 09:43, pirms gada
aaa un:
"Vēl vieni vārti iesisti UEFA Eiropas Konferences līgas turnīrā."

Tas ir tas pats, ka sajaukt Cempionu ligu un Eiropas ligu vai City ar United...
Slēpts komentārs: Leitnants

  -3 [+] [-]

, 2022-10-21 09:57, pirms gada
"Dažreiz emocijas gūst virsroku pār prātu"
It sevišķi, ja tā otrā ir tā pamazāk. Kamēr esi formas un panākumu pīķi, tam nav noteicošas nozīmes, jo slava iet pa priekšu, bet, kad pienāk laiks prātam, ir ļoti pamanāmi, ja tā nav.

  +4 [+] [-]

, 2022-10-21 10:08, pirms gada
Pandora rakstīja: "Dažreiz emocijas gūst virsroku pār prātu"
It sevišķi, ja tā otrā ir tā pamazāk. Kamēr esi formas un panākumu pīķi, tam nav noteicošas nozīmes, jo slava iet pa priekšu, bet, kad pienāk laiks prātam, ir ļoti pamanāmi, ja tā nav.
Sēžot anonīmi pie datora ekrāna, ir ļoti viegli komentēt. Neizdarīja pareizi, taču nevajag izlikties, ka arī tu pats vienmēr rīkojies pilnībā pareizi un neļaujies emocijām.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 10:15, pirms gada
Leitnants tur gan nepiekritīšu tev top varbūt vēl viņš joprojām ir, bet , ja tu nepalīdzi komandai, un bojā mikroklimatu ir jāpieņem mēri, lai kādi tev panākumi nebūtu iepriekš. Un 1 vārti 8 spēlēs priekš tāda spēlētāji ir ļoti bēdīgi

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 10:37, pirms gada
desperado22 rakstīja: Leitnants tur gan nepiekritīšu tev top varbūt vēl viņš joprojām ir, bet , ja tu nepalīdzi komandai, un bojā mikroklimatu ir jāpieņem mēri, lai kādi tev panākumi nebūtu iepriekš. Un 1 vārti 8 spēlēs priekš tāda spēlētāji ir ļoti bēdīgi
Cik minūtes laukumā vinš ir pavadījis 20-25 min spēle priekš viņa nav labi,spelētājs labs ,bet viņš grib spelēt vairāk,un to viņš var pieprasīt!

  -2 [+] [-]

, 2022-10-21 11:26, pirms gada
Tad jau labāk lasu rakstus par to, kā viņš gūst vārtus, nevis šādu drazu līdz pat karjeras beigām. Apnicīgi.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-21 11:44, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Tad jau labāk lasu rakstus par to, kā viņš gūst vārtus, nevis šādu drazu līdz pat karjeras beigām. Apnicīgi.
Tāds tas karjeras noriets ir. Raksta gan labu, gan drazu. Man gribās domāt, ka šis ir gadījums un CR7 vēl pa kādai labai spēlei aizvadīs.

     [+] [-]

, 2022-10-21 12:49, pirms gada
Gadās visādi un savā veidā var viņu saprast, bet nu neviens spēlētājs nebūs augstāks par klubu. Žēl, biju diezgan pārliecināts, ka būs pamata uzbrucēja šosezon, bet nekā. No otras puses, nevienu citu jau nesēdinās malā, jo visi uzbrucēji labā formā ir.

     [+] [-]

, 2022-10-21 14:13, pirms gada
..ko? "''United'' nebija ar mieru transfēram"? tak neviens nebija gatavs viņu pirkt.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 14:22, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Tāds tas karjeras noriets ir. Raksta gan labu, gan drazu. Man gribās domāt, ka šis ir gadījums un CR7 vēl pa kādai labai spēlei aizvadīs.
Es arī domāju, ka šis nav viss, uz ko CR7 ir spējīgs, bet ir skaidrs, ka vispasaules žurnālisti labprāt pielej eļļu gunij Tāpat kā ar Mesi pēc katras spēles, kurā nebija guvis vārtus pēc pārejas uz PSG.

     [+] [-]

, 2022-10-21 14:24, pirms gada
detlefs93 rakstīja: Gadās visādi un savā veidā var viņu saprast, bet nu neviens spēlētājs nebūs augstāks par klubu. Žēl, biju diezgan pārliecināts, ka būs pamata uzbrucēja šosezon, bet nekā. No otras puses, nevienu citu jau nesēdinās malā, jo visi uzbrucēji labā formā ir.
Vai ne? Pat ja atdotu par brīvu, tāpat būtu vēl viņam arī algu jāmaksā. Par to naudu drīzāk var nopirkt vai algo pāris labus jaunos spēlētājus.

  -1 [+] [-]

, 2022-10-21 14:45, pirms gada
Nu CR, atvainoties jau nevajadzeja, tas treneru kolektīvs uz tava fona ir miskaste! Un visi normāli cilvēki zin ka tu esi goats un visiem japakluse tava prieksa!

  -1 [+] [-]

, 2022-10-21 14:46, pirms gada
agrizzz rakstīja: ..ko? "''United'' nebija ar mieru transfēram"? tak neviens nebija gatavs viņu pirkt.
Ja nerubi neko no futbola pakluse, bija 6 klubi kas izteica piedāvājumu, viens no tiem Sporting, divi no La Liga, viens francijas, viens vacijas un viens premjerligas

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 14:50, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Es arī domāju, ka šis nav viss, uz ko CR7 ir spējīgs, bet ir skaidrs, ka vispasaules žurnālisti labprāt pielej eļļu gunij Tāpat kā ar Mesi pēc katras spēles, kurā nebija guvis vārtus pēc pārejas uz PSG.
Tas gan jā, kā uzreiz par CR ko sliktu pateikt, tā uzreiz būs klāt, bet nu tā tām superzvaigznēm ir. Tomēr ceru, ka vēl MU sastāvā sasitīs golus un nemetīs lūpu.

     [+] [-]

, 2022-10-21 14:52, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Vai ne? Pat ja atdotu par brīvu, tāpat būtu vēl viņam arī algu jāmaksā. Par to naudu drīzāk var nopirkt vai algo pāris labus jaunos spēlētājus.
Jautājums vai CR ir gatavs gaidīt savu iespēju, lai aizvietotu kādu pašreizējo uzbrucēju (traumas, formas kritums utt).

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 15:08, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Nu CR, atvainoties jau nevajadzeja, tas treneru kolektīvs uz tava fona ir miskaste! Un visi normāli cilvēki zin ka tu esi goats un visiem japakluse tava prieksa!
atvainošanās nav nekas slikts. Labāk vienreiz pateikt: "Jā, sorry, vainīgs" un noslēgt tēmu.

     [+] [-]

, 2022-10-21 16:37, pirms gada
Hose Girtinho rakstīja: Es arī domāju, ka šis nav viss, uz ko CR7 ir spējīgs, bet ir skaidrs, ka vispasaules žurnālisti labprāt pielej eļļu gunij Tāpat kā ar Mesi pēc katras spēles, kurā nebija guvis vārtus pēc pārejas uz PSG.
gan jau, ka var būt labāks.. bet vairs arī nevar sēdēt kādu gadu rezervistors un pēc tam meklēt ko labāku... šajā vecumā CR7 jāgrāb maksimumu...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-21 20:13, pirms gada
Luka Magic rakstīja: Ja nerubi neko no futbola pakluse, bija 6 klubi kas izteica piedāvājumu, viens no tiem Sporting, divi no La Liga, viens francijas, viens vacijas un viens premjerligas
Visu vasaru sekoju līdzi un kaut kā neatminos, ka kāds respektabls un uzticams resurss būtu ziņojis par oficiālu piedāvājumu. Dzeltenās preses lasīšana diemžēl neskaitās '' futbola rubīšana''.
''Piedāvājums'' un ''Painteresēšanās'' ir divi ļoti atšķirīgi termini. Vienīgie, kuri izskatījās gatavi likt naudu uz galda, bija tie no-name naftinieki.

     [+] [-]

, 2022-10-21 23:04, pirms gada
yuka rakstīja: Visu vasaru sekoju līdzi un kaut kā neatminos, ka kāds respektabls un uzticams resurss būtu ziņojis par oficiālu piedāvājumu. Dzeltenās preses lasīšana diemžēl neskaitās '' futbola rubīšana''.
''Piedāvājums'' un ''Painteresēšanās'' ir divi ļoti atšķirīgi termini. Vienīgie, kuri izskatījās gatavi likt naudu uz galda, bija tie no-name naftinieki.
..precīzi.