Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Matsuzakam, iespējams, sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

Matsuzakam, iespējams, sezona beigusies
Daisuke Matsuzaka
Foto: AFP

Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Bostonas "Red Sox" metējam Daisukem Matsuzakam, iespējas, šī sezona ir beigusies.

Bostonas "Red Sox" viens no labākajiem metējiem Daisuke Matsuzaka ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, jo viņu nomoka pleca savainojums. Nav zināms kad un vai vispār šajā sezonā Matsuzaka varēs atgriezties laukumā.

Pats spēlētājs arī pilnībā apzinās savu stāvokli un atbalsta komandas lēmumu par viņa "izslēgšanu" no komandas, kamēr spēlētājs atkopsies pilnībā: "Ja es tādā pat garā turpinātu, tad es būtu tikai kā slogs visai manai komandai un es tāds negribu būt." Tāpat spēlētājs atzina, ka, ja viņš atgriezīsies sastāvā jau šogad, viņam, iespējams, nebūs vietas sākumsastāva metēju rotācijā, sevišķi jau pēc Breda Penija progresa pēdējā laikā.

Šāds notikumu pavērsies pašlaik apklusina baumas par iespējamo Breda Penija maiņu uz kādu citu komandu, kas pirms kāda laika likās pat ļoti reālas.

Līdz šim, MLB regulārajā sezonā, Daisuke Matsuzaka uzsāka astoņas spēles, taču tikai vienā spēja izcīnīt uzvaru, bet piecās tika piedzīvots zaudējums. Tāpat viņš 34 reizes neļāva pretiniekam izdarīt sitienu pa bumbiņu ("strikeout"), taču vidēji spēlē viņš pieļāva 8.23 "skrējienus".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-06-23 00:40, pirms 15 gadiem
Kamoon! Penijs "kicks ass"! Viņa nopirkšana bija kārtējais ģenerālmenedžera Epšteina "gājiens ar zirdziņu". Dice-K šosezon tā arī nesanāca atvērties, gan jau atlabs un vis būs kedā! Un būtībā jau viņu tulīt aizstās Smoltzs rotācijā, tā ka BoSox'iem ar starta pičeriem viss kārtībā
p.s. Juri, man šķiet nav ko "runs" tulkot tieši, lai paliek tie paši punkti

     [+] [-]

, 2009-06-23 12:50, pirms 15 gadiem
djrudd rakstīja: p.s. Juri, man šķiet nav ko "runs" tulkot tieši, lai paliek tie paši punkti
Šoreiz jau vienkārši dažādībai...