Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" uzvar "Rays", Džeteram vēl jāgaida

"Yankees" uzvar "Rays", Džeteram vēl jāgaida
"Yankees" līdzjutēji rekorda gaidās
Foto: AP

Pēc Augstāko Beisbola līgu (MLB) spēles starp Ņujorkas "Yankees" un Tampabejas "Rays", kas noslēdzās ar ņujorkiešu uzvaru ar 3:2, komandas kapteinis Dereks Džeters joprojām nav nokļuvis visu laiku veiksmīgāko "Yankees" sitēju ranga galvgalī, kur atrodas kādreizējā kluba zvaigzne Lū Gērigs.

Pēc sestdienas spēles Toronto Džetera kontā bija 2718 veiksmīgi bumbiņas atsitieni - par trim mazāk, nekā savulaik bija iespējis Gērigs, kurš 20. gadsimta divdesmitajos un trīsdesmitajos bija viena no lielākajām zvaigznēm "Yankees" rindās, taču diemžēl bija spiests priekšlaicīgi beigt karjeru retas slimības dēļ. Daudzi uzskatīja, ka Gēriga rekordu Džeters pārspēs jau pirmdien, kad "Yankees" un "Rays" bija jāaizvada uzreiz divas spēles, tomēr Ņujorkas kapteinis dienu noslēdza pat bez viena veiksmīga atsitiena. Un arī vakardienas spēlē Džeters palika "sausā" - četrās atsišanas reizēs trīs straikauti un neviena veiksmīga atsitiena. Tiesa, "Yankees" komanda uzvarēja arī bez sava kapteiņa ieguldījuma uzbrukumā - 3:2. Šoreiz lielisku spēli aizvadīja Niks Svišers, kurš guva divus "home run".

"Yankees", izcīnot šo uzvaru, kļuvuši par pirmajiem MLB, kam šosezon izdevies gūt 90 uzvaru. Ņujorkas kluba uzvaru un zaudējumu attiecība ir pārliecinoši labākā visā MLB - tuvākajiem sekotājiem Sentluisas "Cardinals" un Losandželosas "Dodgers" ir pa 83 uzvarām.

Jāatzīmē arī Filadelfijas "Phillies" uzvara pār Vašingtonas "Nationals" ar 5:3. Pats par sevi šis fakts nebūtu izceļams - "Nationals" pēc uzvaru skaita ir vājākā komanda MLB - bet visus piecus punktus uzvarētāji guva ar vienu punktu vērtiem "home run" sitieniem. "Phillies" sastāvā tagad ir četri spēlētāji ar vismaz 30 "home run" šajā sezonā - Raiens Hovards (38), Džeisons Verts (32), Rauls Ibanjess un Čeiss Atlijs (pa 30).

MLB spēļu rezultāti (08.09.2009)

Nacionālā līga

ViesiMājniekiRezultāts
Čikāgas "Cubs"Pitsburgas "Pirates"9:4
Filadelfijas "Phillies"Vašingtonas "Nationals"5:3
Floridas "Marlins"Ņujorkas "Mets"4:2
Atlantas "Braves"Hjūstonas "Astros"2:1
Sentluisas "Cardinals"Milvoki "Brewers"4:3
Sinsinati "Reds"Kolorādo "Rockies"1:3
Losandželosas "Dodgers"Arizonas "Diamondbacks"5:4
Sandjego "Padres"Sanfrancisko "Giants"4:3

Amerikas līga

ViesiMājniekiRezultāts
Teksasas "Rangers"Klīvlendas "Indians"11:9
Teksasas "Rangers"Klīvlendas "Indians"10:5*
Tampabejas "Rays"Ņujorkas "Yankees"2:3
Minesotas "Twins"Toronto "Blue Jays"3:6
Baltimoras "Orioles"Bostonas "Red Sox"0:10
Detroitas "Tigers"Kanzassitijas "Royals"5:7
Oklendas "Athletics"Čikāgas "White Sox"11:3
Sietlas "Mariners"Losandželosas "Angels"2:3

*7. jūlija pārceltā spēle

Izmantotie resursi:
mlb.com

     [+] [-]

, 2009-09-09 15:43, pirms 15 gadiem
Phillies malači...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja