Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Labākos nosauc arī Nacionālā līga

Juris Miņins
Juris Miņins

Labākos nosauc arī Nacionālā līga
Jadirs Molina
Foto: AP/Scanpix

Vakardien savus labākos spēlētājus, jeb "Gold glove" ieguvējus, nosauca arī Augstāko beisbola līgu (MLB) Nacionālā līga. Pie sava ceturtā "Zelta cimda" tika Orlando Hadsons, bet trešo reizi par labāko spēlētāju tika atzīts Džimijs Rolinss.

Šī gada Nacionālās līgas "Zelta cimdu" ieguvēju sarakstā trīs komandas tika pārstāvētas ar vairāk nekā vienu spēlētāju. Tā no Sentluisas "Cardinals" pie "cimda" tika viens no labākajiem metēja-ķērāja duetiem visā līgā, Jadirs Molina un Adams Vainvraits. No Losandželosas "Dodgers" tika izvēlēti Orlando Hadsons un Mets kemps, kurš šajā sezonā sāka spēlēt aizvien labāk. Savukārt no Pasaules sērijas zaudētājkomandas, Filadelfijas "Phillies" pie atzinības tika Džimijs Rolinss un Šeins Viktorino.

Džimijs Rolinss, medijiem izplatītajā paziņojumā, atzīst: "Aizsardzība ir tā spēles sastāvdaļa, kas ļauj uzvarēt spēles. Man ir patiess prieks, ka citi ir novērtējuši manu darbu aizsardzībā." Arī Raiens Zimermans, Vašingtonas "Nationals" trešās bāzes spēlētājs, atzīmēja aizsardzības spēles nozīmi: "Esmu ieguvis šo balvu, taču man būtu lielāks prieks, ja tas transformētos komandas panākumos. Un lai to izdarītu, pirmkārt, mums ir jāuzlabo aizsardzība."

"Zelta cimds" ir balva, ko pasniedz katras sezonas beigās katras līgas (gan Amerikas, gan Nacionālās) labākajiem aizsardzības spēlētājiem. Šos spēlētājus nosaka kopīgā komandu menedžeru un treneru balsojumā, taču balsojot nedz treneris, nedz menedžeris nedrīkst balsot par savas komandas spēlētājiem.

NL "Zelta cimda" ieguvēji 2009. gadā

Poz.SpēlētājsKomanda
ĶJadirs MolinaSentluisas "Cardinals"
MAdams VainvraitsSentluisas "Cardinals"
1BAdrians GonzalessSandijego "Padres"
2BOrlando HadsonsLosandželosas "Dodgers"
3BRaiens ZimermansVašingtonas "Nationals"
ŠSDžimijs RolinssFiladelfijas "Phillies"
ALŠeins ViktorinoFiladelfijas "Phillies"
ALMaikls BournsHjūstonas "Astros"
ALMets KempsLosandželosas "Dodgers"

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-11-12 10:38, pirms 14 gadiem
Nu, redz, autor- kādi tomēr varianti beigu beigās sanāca. Pats arī esmu pārsteigts par atsevišķu pozīciju novertējumu, laikam īsti neizprotu vērtēšanas kritērijus.

     [+] [-]

, 2009-11-12 13:14, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Nu, redz, autor- kādi tomēr varianti beigu beigās sanāca. Pats arī esmu pārsteigts par atsevišķu pozīciju novertējumu, laikam īsti neizprotu vērtēšanas kritērijus.
Nu jā, protams, arī Gonzaless tīri tā neko spēlēja, taču nevajag arī aizmirst to, ka trīs vienas komandas spēlētājus nekādā gadījumā neliks šādās izlasēs. Molina pašlaik vispār ir viens no labākajiem kečeriem MLB, Vainvraits arī tā neko nospēlēja (visvairāk uzvaru NL, 4. labākais ERA rādītājs).

Puhols, gan jau, dabūs balvu par uzbrukumu. Kaut gan arī tur konkurenti ir (Prinss Fīlders vispirms).