Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ramirezs, iespējams, spēlēs zemākajā līgā

Juris Miņins
Juris Miņins

Ramirezs, iespējams, spēlēs zemākajā līgā
Menijs Ramirezs
Foto: AP

Augstāko beisbola līgu (MLB) superzvaigzne Menijs Ramrezs, lai atgūtu formu pirms atgriešanās lielajā beisbolā, iespējams, spēlēs A līmeņa komandā Sanbernardino "Inland Empire 66ers".

Tā kā tuvojas Menija Ramireza 50-spēļu diskvalifikācijas beigu datumi, tad visai drīz viņš drīkstēs sākt spēlēt Zemākajās līgās. Un paredzams, ka sportiskās formas atgūšanai un uzturēšanai Ramirezs spēlēs A līmeņa komandā Sanbernardino "Inland Empire 66ers", kas ir Losandželosas "Dodgers" fārmklubs.

Ramirezs var tikt nosūtīts uz "minoriem" jau nākamajā otrdienā, taču tā kā Kalifornijas līgā tajā laikā ir Visu zvaigžņu spēles pārtraukums, tad oficiālās čempionāta cīņas sāksies vien ceturtdien. Savukārt MLB apritē Menijs Ramirezs drīkstēs atgriezties vien 3. jūlijā, kad viņa pārstāvētā Losandželosas "Dodgers" izbraukumā tiksies ar Sandijego "Padres".

Atgādināsim, ka Ramirezam tika piespriesta 50 spēļu ilga diskvalifikācija par neaļautu vielu, iespējams, dopinga, lietošanu.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-06-18 10:33, pirms 15 gadiem
Vot tas ir viens no lielākajiem idiotismiem.Ja tu diskvalificēts no MLB tad arī no mainoriem jo tie taču arī ir sastāvdaļa no MLB.Saprotu ka spēlētājam jāieiet formā lai negūtu kādu traumu bet tikai pēc termiņa beigām vajag atļaut spēlēt.

     [+] [-]

, 2009-06-18 11:59, pirms 15 gadiem
Menijs tomēr ir pārāk liela zvaigzne lai viņam neļautu spēlēt līgu zemāk un ātrāk atgūties. Ja neļautu spēlēt zemākā līgā, tad viņš vēl Jūlijā nevarētu atgriezties jo būtu sūdīgā formā. A tas līgai nav vajadzīgs.