Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vainīgajam "Adenhārta lietā" izvirzīta apsūdzība

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vainīgajam "Adenhārta lietā" izvirzīta apsūdzība
Niks Adenhārts
Foto: AP

Endrjū Tomasam Gallo, kurš vadīja automašīnu reibuma stāvoklī, šķersoja brauktuvi pie sarkanā luksafora signāla un ir vainojams trīs cilvēku slepkavībā, šodien izvirzīta apsūdzība. Atgādinam, ka tieši Gallo vadīja automašīnu, kura saskrējās ar Losandželosas "Angels" beisbolista Nika Adenhārta transportlīdzekli, un sportists no gūtajām traumām mira.

Jau ziņojām, ka visu beisbola pasauli pāršalca skumja vēsts - pāragri aizsaulē devās Losandželosas "Angels" pičers (metējs) Niks Adenhārts, kurš no negadījumā gūtajām traumām slimnīcā mira. Bez Adenhārta mašīnā atradās vēl divi cilvēki, kuri tāpat kā Adenhārts devās aizsaulē. Negadījuma izraisītājs Endrjū Tomass Gallo pēc notikušā metās bēgt, taču policija pēc pusstundas viņu aizturēja, un nupat kļuvis zināms, ka Gallo tiks apsūdzēts jau iepriekšminētajos noziegumos.

"Avārijas brīdī viņa asinīs atradās alkohola daudzums, kurš trīs reizes pārsniedz pieļaujamo normu," pastāstīja policijas virsnieks Tonijs Rackauckass. "Gallo var tikt piespriesti pat 55 gadi cietumsoda." Adenhārts tika nogādāts slimnīcā, taču mediķi viņu nespēja glābt. "Adenhārts un divi viņa draugi bija pārāk jauni, lai dotos aizsaulē, bet viņiem nebija izvēles... Viņu dzīvi aprāva kāds neapdomīgs, piedzēries šoferis," preses konferencē stāstīja Rackauckass. Paredzams, ka Gallo tiks piešķirts advokāts, kā arī tiks izvirzīta apsūdzība par bēgšanu no notikumu vietas.

Izmantotie resursi:
espn.com
The Associated Press