Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Puhols lielisks "Cardinals" uzvarā

Juris Miņins
Juris Miņins

Puhols lielisks "Cardinals" uzvarā
Alberts Puhols
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Ziemeļamerikas beisbola laukumos norisinājās kārtējās Augstāko beisbola līgu spēles un vienā no tām Sentluisas "Cardinals", pateicoties lieliskajai komandas līdera Alberta Puhola spēlei, ar 9:3 pārspēja Pitsburgas "Pirates".

Kails Louss, Alberts Puhols, Jadirs Molina un Kriss Dankans bija galvenie panākuma kaldinātāji, taču Puhols, kā vienmēr, bija labākais no labākajiem - divi no trim uzbrukumiem bija veiksmīgi, viens "home run" sitiens, kā arī divi rezultatīvi sitieni.

Pirmie pie punktiem tika pitsburgieši, kad veiksmīgs sitiens pirmajā izspēlē izdevās Raienam Dumitam, bet punktu guva Njers Morgans, taču Pitsburgas vienības prieki, kā izrādījās vēlāk, bija īsi. Tajā pašā pirmajā izspēlē Kriss Dankans veica "home run" sitienu un kopā ar Puholu izvirzīja "Cardinals" vadībā. Arī spēles turpinājumā, līdz piektajai izspēlei, laukumā dominēja tieši sentluisieši, bet punktu rezultatīvajiem "Cards" uzbrukumiem pielika Jadirs Molina, ar kārtējo bumbiņas izraidīšanu ārpus laukuma. "Pirāti" spēja atgūties vien sestajā izspēlē, kad "home run" sitiens izdevās Fredijs Sančezs un kopā ar jau pieminēto Morganu atspēlēja divus punktus.

"Esmu priecīgs, ka man nav jāspēlē pret mūsu komandas uzbrukumu", pēc spēlēs sacīja "Cardinals" metējs Kails Louss, "taču mēs varam vēl progresēt un nākotnē spēlēt vēl labāk!" Vaicāts par paša spēli, Louss atbildēja: "Ja ņem vērā, ka tas ir tikai sezonas sākums, tad esmu apmierināts ar savu spēli. Sākumā es nejutos labi, taču vēlāk spēle "aizgāja". Neteikšu, ka tā bija mana labāka spēle, taču darbs ir paveikts."

Tāpat jāpiemin pašreizējo čempionu Filadelfijas "Phillies" otrais zaudējums sezonas pirmajās divās spēlēs pret Atlantas "Braves" - šoreiz tika piedzīvots "sausais" zaudējums ar 0:4. Tāpat savas pirmās spēles vakarnakt aizvadīja Bostonas, Tampabejas, Čikāgas "White Sox" un Kanzassitijas komandas. Bostonas "Red Sox" un Tampabejas "Rays" spēlē ar 5:3 uzvarēja bostonieši, bet "White Sox" uzvarēja Kanzassitijas "Royals" ar 4:2.

MLB, 7. aprīļa spēļu rezultāti

Amerikas līga

ViesiMājniekiRezultāts
Detroitas "Tigers"Toronto "Blue Jays"4:5
Sietlas "Mariners"Minesotas "Twins"5:6
Oklendas "Athletics"Losandželosas "Angels"6:4
Kanzassitijas "Royals"Čikāgas "White Sox"2:4
Tampabejas "Rays"Bostonas "Red Sox"3:5

Nacionālā līga

ViesiMājniekiRezultāts
Kolorado "Rockies"Arizonas "Diamondbacks"3:0
Vašingtonas "Nationals"Floridas "Marlins"3:8
Pitsburgas "Pirates"Sentluisas "Cardinals"3:9
Čikāgas "Cubs"Hjūstonas "Astros"2:3
Losandželosas "Dodgers"Sandjego "Padres"2:4
Milvokī "Brewers"Sanfrancisko "Giants"6:10
Atlantas "Braves"Filadelfijas "Phillies"4:0

Izmantotie resursi:
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-04-08 11:01, pirms 16 gadiem
Puhols noteikti dabuus labaakaa atsiteeja balvu ja trauma nemociis.Bet kas notiek ar Tigers.Tik lielisks sastaavs un atkal sezona saakas ar neveiksmeem.Pagaajushogad ja nemaldos bija 7 zaudeejumi peec kaartas sezonas ievadaa.

     [+] [-]

, 2009-04-08 14:14, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Puhols noteikti dabuus labaakaa atsiteeja balvu ja trauma nemociis.Bet kas notiek ar Tigers.Tik lielisks sastaavs un atkal sezona saakas ar neveiksmeem.Pagaajushogad ja nemaldos bija 7 zaudeejumi peec kaartas sezonas ievadaa.
Tigers jau pag. sezon galvenā nepārvaramā problēma bija tragiskā pičeru rotācija, tagad viss turpinās. Bondermans un Robertsons izskatās jau atskaitīti no starteriem, tikai vietā nekas labāks nav dabūts. Riskēšu apgalvot ka arī bullpen pičeri Detroitai ir vieni no vājākajiem līgā. Rādās Detroita būs stabila "over" komanda.