Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čempioni sāk ar zaudējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Čempioni sāk ar zaudējumu
Dereks Lovs
Foto: AP

Šonakt Amerikas Savienotajās valstīs, ar spēli starp Filadelfijas "Phillies" un Atlantas "Braves", tika atklāta kārtējā Augstāko beisbola līgu (MLB) sezona, bet jau pieminētajā cīņā uzvaru ar 4:1 izcīnīja Atlantas beisbolisti.

MLB šīs sezonas pirmajā spēlē tikās pagājušā gada "World Series" uzvarētāji Filadelfijas "Phillies" un Atlantas "Braves", kuriem aizvadītā sezona nebija diez ko spoža. Par spēles galveno varoni kļuva atlantiešu metējs Dereks Lovs, kurš neatstāja filadelfiešiem nekādas cerības un tādējādi atspēlējās "Phillies" par pagājušajā sezonā piedzīvotajiem zaudējumiem izslēgšanas spēlēs, kad Lovs vēl pārstāvēja Losandželosas "Dodgers" vienību.

Jau pirmajās divās izspēlēs "Braves" veica trīs "home run" (Braiens Makans, Džefs Frankūrs, Džordans Šefers) sitienus un guva četrus punktus, kas, kā vēlāk izrādījās bija pietiekoši, lai svinētu uzvaru. Savukārt pašreizējie čempioni savu vienīgo punktu guva vien devītajā izspēlē, kad pēc Džeisona Verta sitiena rezultatīvs skrējiens izdevās Erikam Bruntletam.

Jāpiebilst, ka īstā spēlēšana sāksies tikai šonakt, kad tiks aizvadītas 12 no paredzētajām 13 spēlēm. Cīņa starp Čikāgas "White Sox" un Kanzassitijas "Royals" ir atcelta sakarā ar iespējamo sniega parādīšanos spēles laikā.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-06 12:08, pirms 16 gadiem
Statistiku neapmānīsi.Maijers pagājušo gadu bija sliktākais pitcher pēc atļauto home run skaita pirmajos pāris inningos.Un uzreiz šajā spēlē ierija 2-punktnieku.Šefers vispār unikums-pirmais piegājiens karjerā atsist un uzreiz home run,pēc tam base hit,un tad viņu kā lielu zvaigzni speciāli aizlaida uz pirmo bāzi.Protams tā bija tikai pirmā spēle un par spēku samēriem varēs spriest vēlāk.

P.S Šovakar Sabatias debija Yankees sastāvā pret Orioles.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-06 12:16, pirms 16 gadiem
Nu kas tas pa virsrakstu? Ikona blakus - olimpiskie apļi un šitāds virsraksts... Kā cilvēks lai saprot, ka runa ir par beisbolu???

     [+] [-]

, 2009-04-06 12:49, pirms 16 gadiem
Go go Blue Jays!

     [+] [-]

, 2009-04-06 14:02, pirms 16 gadiem
MALACI MALACI MALACI

     [+] [-]

, 2009-04-06 22:37, pirms 16 gadiem
peec nedeelas saakas LV iesildiisanas speeles.