Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Salido: "Varu uzvarēt Lomačenko ar nokautu"

Jānis Pārums

Salido: "Varu uzvarēt Lomačenko ar nokautu"
Orlando Salido un Vasīlijs Lomačenko

1.martā Sanantonio (ASV) notiks profesionālā boksa vakars, kurā ringā izies WBO čempions svarā līdz 57.2 kilogramiem Orlando Salido (40-12-2, 28KO) un divkārtējais olimpiskais čempions Vasīlijs Lomačenko (1-0, 1KO). Salido domā, ka viņam pa spēkam ir uzvara ar nokautu.

"Domāju, ka tas būs īsts karš," norādīja Salido. "Lomačenko ir ātrs, izdara daudz sitienu kombinācijas, taču arī man ir ar ko atbildēt. Es grasos kontrolēt notikumus ringā, izdarīt daudz sitienu un atdot visus spēkus, lai uzvarētu. Uzskatu, ka mūsu cīņa kļūs par īstu pārbaudījumu viņam."

"Lomačenko cīņā pret Ramiresu neko daudz neredzējām. Turklāt Ramiresam nav tik spēcīga sitiena un viņš ir pārāk mazs šai svara kategorijai. Domāju, ka, jo garāka būs mana cīņa pret Lomačenko, jo labākas izredzes man būs. Godīgi sakot, ja cīņa ieilgs, domāju, ka varu uzvarēt Lomačenko ar nokautu."

Jāpiebilst gan, ka bukmeikeri par izteiktu cīņas favorītu uzskata Lomačenko, kurš gadījumā, ja uzvarēs savā profesionālajā cīņā, sasniegs nebijušu panākumu boksa vēsturē, tiekot pie kāda no prestižajiem tituliem tik ātri.

Izmantotie resursi:
Boxing News