Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Salido: "Lomačenko jau tuvākajā nākotnē būs čempions"

Jānis Pārums

Salido: "Lomačenko jau tuvākajā nākotnē būs čempions"
Orlando Salido un Vasīlijs Lomačenko

Bijušais WBO čempions svara kategorijā līdz 57.2 kilogramiem meksikānis Orlando Salido (41-12-2, 28KO) komentējis cīņu pret ukraini Vasīliju Lomačenko (1-1, 1KO), uzslavējot talantīgo oponentu, kurš amatieru līmenī divreiz bijis gan olimpiskais, gan pasaules čempions.

"No tiem pasaules čempioniem un titula pretendentiem, ar kuriem esmu cīnījies, Lomačenko ir pats labākais. Viņš ļoti labi izdarīja sitienus pa korpusu un pāris reizes mani pamatīgi satricināja. Beigu beigās tomēr mana pieredze un cīņasspars nospēlēja izšķirošo lomu," atzina Salido.

"Lomačenko kādu dienu būs pasaules čempions, un domāju, ka tas notiks jau tuvākajā nākotnē. Viņam ir pa spēkam pieveikt bokserus ar lielo profesionālā boksa pieredzi," norādīja meksikānis. "Viņam nav par ko kaunēties, jo viņš atdeva visus spēkus, lai uzvarētu."

Jāatgādina, ka vēl pirms cīņas Lomačenko meksikānim nācās šķirties no WBO titula svarā līdz 57.2 kilogramiem, jo Salido nespēja iekļauties svara kategorijas robežās. Nākotnē Salido plāno startēt svarā līdz 59.0 kilogramiem: "Atvainojos, ka nespēju iekļauties svarā, taču pēc 17 gadu startēšanas svarā līdz 57.2 kilogramiem un četrām titulcīņām mans organisms vienkārši nespēja atbrīvoties no liekā svara. Tāpēc turpmāk startēšu svarālīdz 59.0 kilogramiem un centīšos titulu izcīnīt tur."

  -1 [+] [-]

, 2014-03-04 23:53, pirms 11 gadiem
Normāli uzvārījās, kas zināja iespējamo cīņas iznākumu...,cirks Boksā turpinās..!!!

     [+] [-]

, 2014-03-05 17:43, pirms 11 gadiem
Kāds cirks ?