Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Titulētais Maress slavē Lomačenko

Jānis Pārums

Titulētais Maress slavē Lomačenko
Abners Maress

Bijušais pasaules čempions trijās svara kategorijās Abners Maress (26-1, 14KO)neuzskata, ka amerikāņu bokseris Garijs Rasels (24-0, 14KO) ar lielāko prieku gribētu cīnīties pret Vasīliju Lomačenko (1-1, 1KO) par vakanto WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem.

"Neesmu pārliecināts, ka Garijs vispār piekritīs šādai cīņai," sacīja Maress. "Negribu necienīgi par viņu izteikties, bet viņš ir bokseris, kas savus pretiniekus uzzina pēdējā brīdī. Kāds tur Lomačenko? Tā būtu ļoti smaga cīņa, kādu līdz šim Raselam nav bijusi. Lomačenko ir pavisam cits līmenis. Pat, ja man piedāvātu cīnīties ar Vasīliju, divreiz padomātu (Maress startē tai pašā svara kategorijā - aut.), vai piekrist. Lomačenko ir satriecošs bokseris."

Jāatgādina, ka marta sākumā Lomačenko mēģināja pārrakstīt boksa vēsturi, jau otrajā profesionālajā cīņā cenšoties tikt pie pasaules čempiona titula, tomēr sīvā cīņā pēc punktiem zaudēja pieredzējušajam Orlando Salido (41-12-2, 28KO). Arī par šo cīņu Maresam ir viedoklis.

"Protams, Vasīliju par agru izmeta pret Salido. Ir virkne bokseru, pret kuriem viņš varētu boksēties un izskatīties ringā lieliski. Viņa komanda vienkārši neizvēlējās pareizo pretinieku. Orlando – pieredzējis bokseris, kurš zina, kā uzvarēt. Kā viņš uzvarēja šoreiz? Ar netīriem paņēmieniem, taču tika pie vajadzīgā rezultāta," norādīja Maress, kurš pērnā gada augustā piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, ar nokautu jau pirmajā raundā kapitulējot Džonijam Gonzalesam (55-8, 47KO) un WBC titulu.

     [+] [-]

, 2014-03-09 07:52, pirms 10 gadiem
Ei nost, Labais! 1. Raundā jau