Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Treneris: "Kāpēc Lomačenko steigties tā, it kā mājā būtu ugunsgrēks?"

Jānis Pārums

Treneris: "Kāpēc Lomačenko steigties tā, it kā mājā būtu ugunsgrēks?"
Džeims Ali Bašīrs

Viens no ukraiņu smagsvara Vladimira Kļičko treneriem Džeimss Ali Bašīrs izteicis savu komentāru par divkārtējo pasaules un olimpisko čempionu amatieriem Vasīliju Lomačenko (1-1, 1KO), kurš pirms nepilnas nedēļas savā otrajā profesionālajā cīņā zaudēja Orlando Salido (41-12-2,28KO), netiekot pie WBO titula svarā līdz 57.2 kilogramiem.

"Kur viņam steigties? Lomačenko ir jauns un ļoti talantīgs bokseris. Nesaprotu, kāpēc viņam rīkoties tā, it kā mājā būtu ugunsgrēks?! Lomačenko un Salido cīņas iznākums man šķiet taisnīgs, pat neskatoties uz to, ka Salido vajadzēja sodīt par sitieniem zem jostasvietas. Jāatzīst, ka Lomačenko pilnībā neizmantoja savus trumpjus – sitienu ar kreiso roku, ātrumu, boksera prasmes," norādīja Bašīrs.

"Viņš ir ļoti apdāvināts un spēcīgs atlēts, tāpēc šim nenozīmīgajam solim atpakaļ nevajadzētu viņu uztraukt," sacīja treneris, kurš boksā ir jau vairāk nekā 40 gadu. "Labā ziņa ir tā, ka viņš zina, pie kā viņam ir jāstrādā. Protams, viņam ir ko atsvaidzināt gan savā taktikā, gan pieejā boksam, un ticu, ka viņam tas izdosies."

"Es, tāpat kā daudzi citi eksperti, saprotu, ka viņam vajadzīgs nedaudz vairāk laika profesionāļos, lai pielāgotos pretiniekiem ar dažādiem cīņas stiliem un iegūt pieredzi, kā tikt galā ar tamlīdzīgām grūtībām. Ir jāveic dažas korekcijas, lai varētu iziet ringā pret tādiem bokseriem, kā Salido. Viņa svara kategorijā ir vairāki nopietni puiši, tāpēc Lomačenko vajadzētu pa karjeras kāpnēm kāpt nesteidzīgi," piebilda treneris.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja