Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Salido: "Laipni lūgts profesionālajā boksā, Lomačenko!"

Jānis Pārums

Salido: "Laipni lūgts profesionālajā boksā, Lomačenko!"
Vasīlijs Lomačenko saņem sitienu no Orlando Salido. Foto: AP/Scanpix

Pēc Orlando Salido (41-12-2, 28KO) un Vasīlija Lomačenko (1-1, 1KO) cīņas par WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem (par titulu gan cīnījās tikai Lomačenko, jo Salido svēršanās procedūrā pārsniedza pieļaujamo svaru) komentārus sniedza abi bokseri.

"Cīņai pret Salido gatavojos ar sparinga partneriem, kas pēc cīņas stila bija līdzīgi kā Salido. Protams, biju tam gatavs. 12 raundi ir ilgs laika posms, un droši vien šeit tiešām vajadzēja pieredzi. Aktivizēties man vajadzēja ātrāk, nevis tikai 12. raundā, laikam gaidīju par ilgu," savas kļūdas atzina Vasīlijs Lomačenko.

"Šobrīd es negribētu komentēt cīņas iznākumu, jo tagad vēl emocijas nav nosēdušās," piebilda ukrainis. "Jādodas mājās un ar vēsu galvu jānoskatās cīņa ierakstā. Vajag tikt skaidrībā, kāpēc cīņas iznākums bija tāds, kāds tas bija."

"Visi teica, ka man nav izredžu, bet tas lika man trenēties vēl neatlaidīgāk," sacīja Orlando Salido. "Cīņa pret Lomačenko bija ļoti sarežģīta, jo viņš ir ļoti gudrs un ātrs bokseris. Man arī nācās ringā darboties gudri, turklāt man palīdzēja mana pieredze. Šodien es viņam nodevu vēstījumu: "Laipni lūgts profesionālajā boksā". Te viss ir krietni sarežģītāk nekā amatieros. Tagad pāreju uz svara kategoriju līdz 59 kilogramiem un ceru, ka tuvākajā laikā varēšu cīnīties pret kādu no čempioniem šajā svarā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja