Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" aizsargs Džeimss ceļgala savainojuma dēļ netiks uz Pasaules kausu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" aizsargs Džeimss ceļgala savainojuma dēļ netiks uz Pasaules kausu
Rīss Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" pavēstījis, ka malējais aizsargs Rīss Džeimss ceļgala savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties vismaz astoņas nedēļas. Tādējādi viņš nevarēs palīdzēt Anglijas izlasei Pasaules kausā Katarā.

22 gadus vecais Rīss Džeimss savainojumā iedzīvojās otrdien, kad Londonas "Chelsea" Čempionu līgas izbraukuma cīņā ar 2:0 pārspēja "AC Milan". Kluba paziņojumā teikts, ka pieņemts lēmums iziet rehabilitācijas programmu, kas prasīs astoņas nedēļas.

Labās malas aizsargs Džeimss Anglijas izlases rindās aizvadījis 15 spēles. Pasaules kauss Katarā sāksies 20. novembrī, bet angļi pirmo maču aizvadīs dienu vēlāk, spēkojoties pret Irānas futbolistiem. Pats Džeimss pasaulei pavēstījis, ka vēl nav gatavs padoties.

Savainoti ir vēl divi no labākajiem angļu labās malas aizsargiem – Kails Vokers no "Manchester City" un Trents Aleksandrs-Ārnolds no "Liverpool". Uz vietu sastāvā pretendē arī "Newcastle" pārstāvošais Kīrens Tripjērs.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...