Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Balcers: "Kanādieši iemeta, mēs nē. Tagad jāsavācas spēlei pret Slovākiju"

Rolands Eliņš

Balcers: "Kanādieši iemeta, mēs nē. Tagad jāsavācas spēlei pret Slovākiju"
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Pēc ļoti neveiksmīgā pasaules čempionāta sākuma, Latvijas izlasei ar 0:6 zaudējot Kanādai, Rūdolfs Balcers pēc mača sarunā ar portālu Sportacentrs.com neslēpa vilšanos par aizvadīto maču, atzīmējot, ka savas iespējas neizdevās izmantot un tagad jāsaprot, kāpēc spēle izvērtās šādā veidā.

"Nezinu, kas notika, nekas nebija labi," sarūgtināts pēc mača bija Rūdolfs Balcers. "Kaut kādi momenti uzbrukumā jau bija. Nezinu. Mēģināju pats ieiet spēles ritmā pēc nelielas pauzītes, bet nu... nezinu. Jāpārdomā šī situācija un jāsaprot, kāpēc mačs tā izvērtās."

"Nezinu, vai var teikt, ka vismaz vienus vārtus bijām pelnījuši. Fakts ir tāds, ka neiemetām. Bez goliem jau nevar vinnēt. Iespējas bija, dažus momentus izveidojām, ripa vārtos neiegāja," teica Balcers. "Kanādieši savas iespējas realizēja, iemeta arī no aizvārtes, mēs neko neiemetām."

"Uz rītdienas spēli vajag savākties, iznākt laukumā gataviem," turpināja Latvijas uzbrucējs. "Vajag spēlēt nedaudz ātrāk, vajag nedaudz ātrākas piespēles un pašiem nospēlēt nedaudz agresīvāk. Redzēs, vai izdosies."

"Kanāda ir spēcīga komanda, jā, bet mēs varam pret viņiem spēlēt, pavisam noteikti, tikai šoreiz nesanāca. Kanādai ir laba izlase, spēlē tādu kanādiešu hokeju. Kā jau teicu - viņi savus momentus pārvērta vārtu guvumos, mēs neko neiemetām, tāpēc arī beigās tāds rezultāts," sacīja Balcers.

Latvijas izlase sestdien plānota spēle pret Slovākijas izlasi, kas arī piektdien cieta zaudējumu, tiesa, pavisam citādu - ļoti sīvā spēlē ar 2:3 piekāpjoties Čehijai.

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

  +1 [+] [-]

, 2023-05-13 07:55, pirms gada
Kā tad tu iemetīsi Rūdolf,ja baidies iet apspēlēt aizsargus,bet gan meklē,kam piespēlēt?

  +1 [+] [-]

, 2023-05-13 08:12, pirms gada
Cerēt vajag bet tikai ne spēlējot tik vāji visai komandai.Nav redzami varianti spēles uzlabošanai....jo pietrūkst galvenais-precīzas piespēles un precīzi metieni pa vārtiem

     [+] [-]

, 2023-05-13 10:47, pirms gada
Balcers vakar vairākas reizes gandrīz viduszonā atveda mums vārtus, gan uzbrukumā jau reali bezzobains bija