Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Marokas un Minhenes "Bayern" aizsargam Mazrauī sirds problēmas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marokas un Minhenes "Bayern" aizsargam Mazrauī sirds problēmas
Nusairs Mazrauī pret Spāniju. Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Vācijas čempione Minhenes "Bayern" paziņojusi, ka no ierindas izkritis aizsargs Nusairs Mazrauī, kuram pēc saslimšanas ar kovidu konstatētas problēmas ar sirdi. Pēdējo maču viņš aizvadīja Pasaules kausa pusfinālā.

25 gadus vecais Nusairs Mazrauī novembrī un decembrī bija daļa no Marokas izlases, kas vēsturiski sasniedza Pasaules kausa pusfinālu. Zaudējumā pret Franciju malējais aizsargs aizvadīja 45 minūtes, bet puslaika pārtraukumā tika nomainīts. Veselības problēmu dēļ viņš bija spiests izlaist ceturtdaļfinālu pret Portugāli.

Minhenes "Bayern" atklājusi, ka Mazrauī malā palicis, jo viņam tika konstatētas pozitīvas kovida analīzes. Pēc atgriešanās Vācijā viņam veiktas padziļinātas veselības pārbaudes, kurās konstatēts sirds iekaisums.

Ārsti viņam likuši tuvākajā laikā pilnībā atteikties no sportiskām aktivitātēm un atpūsties. Lai gan "Bayern" nav paziņojusi termiņu, kad Mazrauī varētu atgriezties laukumā, laikraksts Bild vēstī, ka Marokas futbolists nevarēs spēlēt sešas līdz astoņas nedēļas.

Uz "Bayern" viņš pārcēlās 2022. gada vasarā, bet pirms tam pārstāvēja Amsterdamas "Ajax". Bundeslīgā Mazrauī aizvadījis 11 no komandas 15 spēlēm, minheniešiem ieņemot pirmo vietu.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/africa/64...

     [+] [-]

, 2023-01-06 20:32, pirms gada
Ar potēm jau tur nekādu sakaru nav..

     [+] [-]

, 2023-01-06 20:58, pirms gada
cobham rakstīja: Ar potēm jau tur nekādu sakaru nav..
Iekaisums no kovida. Tak skaidri saprotams.

     [+] [-]

, 2023-01-06 21:00, pirms gada
cobham rakstīja: Ar potēm jau tur nekādu sakaru nav..
Sirds iekaisumi bija kopš kovida sākuma, kad vēl vakcīnas pat sapņos nerādījās.