Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rinks nefinišē Nāciju kausā, taču nodrošina dalību pamatsacensībās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rinks nefinišē Nāciju kausā, taču nodrošina dalību pamatsacensībās
Kaspars Rinks. Foto: Kamanas.lv

LETA. Latvijas kamaniņu braucējs Kaspars Rinks piektdien Vinterbergā pirms noslēdzošā Pasaules kausa posma nefinišēja Nāciju kausa sacensībās, taču tāpat nodrošināja vietu nedēļas nogalē gaidāmajās pamatsacensībās.

Uzvaru izcīnīja Itālijas sportists Leons Felderers, kurš finišu sasniedza 51,693 sekundēs.

Otro vietu ieņēma vācietis Dāvids Neslers, kurš piekāpās uzvarētājam 0,292 sekundes, bet labāko trijnieku, atpaliekot no labākā rezultāta īpašnieka 0,510 sekundes, noslēdza Svante Kohala no Zviedrijas.

Rinks pēdējā starpfinišā uzrādīja sesto ātrāko laiku un finišu nesasniedza, taču tāpat nodrošināja vietu svētdien gaidāmajās pēdējās Pasaules kausa sacensībās šosezon.

Pamatsacensībās vietu jau ir nodrošinājuši Gints Bērziņš un Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, kā arī Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Sanija Ozoliņa un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Noslēdzošajā sezonas Pasaules kausa posmā sestdien sacentīsies vīriešu un sieviešu divnieki, kā arī sieviešu vieninieki, bet svētdien trasē dosies vīrieši vieniniekos, kā arī tiks aizvadīta komandu stafete.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-02-24 13:22, pirms gada
Kaut kā daudz viņam tie kritieni pat debijas sezonai. Riskants braukšanas stils vai kas cits pie vainas?