Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rinks/Jegorovs uzvar Eiropas junioru čempionātā kamaniņu sportā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rinks/Jegorovs uzvar Eiropas junioru čempionātā kamaniņu sportā
Kaspars Rinks. Foto: Dietmar Reker|FIL

LETA. Latvijas ekipāža Kaspars Rinks/Vitālijs Jegorovs piektdien Altenbergā izcīnīja uzvaru Pasaules junioru kausa sacensībās, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas junioru čempionāts.

Ar attiecīgi ceturto un septīto labāko starta laiku latvieši finišā sasniedza pirmo un otro labāko laiku, finišējot pēc minūtes un 21,184 sekundēm.

Viņi par 0,095 sekundēm apsteidza vāciešus Moricu Jēgeru un Valentinu Šteiti, kuri bija pirmie otrajā braucienā, pirmajā finišējot aiz Latvijas ekipāžas.

Trešo vietu Pasaules kausa vērtējumā ieņēma amerikāņi Markuss Mullers un Ensels Haugsdžā (+0,552), bet uz Eiropas junioru čempionāta trešā pakāpiena stājās vēl viena vācu ekipāža Paskāls Kunce/Madokss Gece (+0,567).

Otra Latvijas ekipāža Raimonds Baltgalvis/Krišjānis Brūns desmit divnieku konkurencē finišēja astotā, tautiešiem zaudējot 1,575 sekundes.

Sieviešu sacensībās ekipāžām Robežniece/Bogdanova pirmajā braucienā sasniedza piekto labāko laiku, bet otrajā - labāko laiku desmit divnieku konkurencē.

Uzvarētājām austrietēm Lizai Cimmermanei un Dorotejai Švarcai, kuras pēc pirmās vietas pirmajā braucienā finišēja ceturtās otrajā, viņas zaudēja 0,227 sekundes.

No goda pjedestāla latvietes atpalika nieka deviņas sekundes tūkstošdaļas, piekāpjoties vācietēm Elīzai Mariei Štorhai un Ellai Reitmeierei.

Otrās finišēja itālietes Nadja Falkenšteinere/Annalēna Hūbere (+0,094).

Otra Latvijas ekipāža Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna pirmajā braucienā kļūdījās trases otrajā pusē un ierindojās pēdējā vietā, bet otrajā bija uzreiz aiz tautietēm. Uzvarētājām latvietes piekāpās 0,794 sekundes.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-12-16 16:11, pirms 2 gadiem
Super