Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Ulla Zirne guvusi traumu un, visticamāk, zaudē cerību startēt olimpiskajās spēlēs

Ulla Zirne guvusi traumu un, visticamāk, zaudē cerību startēt olimpiskajās spēlēs
Ulla Zirne. Foto: Mareks Galinovskis|FIL

Latvijas kamaniņu braucēja Ulla Zirne šonedēļ Altenbergas trasē piedzīvoja kritienu, kā rezultātā guvusi pleca traumu. Kā noskaidroja Sportacentrs.com, viņa tuvākajās dienās atgriezīsies Latvijā, bet cerība startēt Pekinas olimpiskajās spēlēs, visticamāk, ir pagaisusi.

Šonedēļ Altenbergā noris Pasaules kausa sezonas ceturtais posms. Piektdien sportisti startē Nāciju kausā, bet pamatsacensības, ko translēs arī "Sportacentrs.com TV" un portāls, gaidāmas nedēļas nogalē.

Tā kā Latvijas izlasē ir piecas meitenes, bet startēt Pasaules kausā var tikai četras, treneri bija nolēmuši, ka šonedēļ Zirne piedalīsies tikai Nāciju kausā bez iespējas kvalificēties pamatsacensībām.

"Šonedēļ Ulla piedzīvoja kritienu treniņā - ļoti neveiksmīgi nokrita finiša virāžā. Ir satraumēts plecs. Nāciju kausā līdz ar to viņa nestartē, bet svētdien Ullu sūtīsim mājās," atklāj kamaniņu izlases treneris Kristaps Mauriņš. "Brauks uz Latviju un pārbaudīs plecu. Visticamāk, ātrāk par Nāciju kausu Siguldā mēs viņu apritē neredzēsim."

Tieši ar posmu Siguldā, kas notiks 8.-9. janvārī, noslēgsies atlase Pekinas olimpiskajām spēlēm. Latvijas izlasē uz trim kvotām četrgades nozīmīgākajās sacensībās konkurē piecas sportistes, bet Zirnes šosezon sasniegtie rezultāti vedināja domāt, ka iegūt vietu startam Pekinā viņai būs ļoti sarežģīti.

Zirne ir piedalījusies divās olimpiskajās spēlēs - 2014. gadā Sočos un 2018. gadā Phjončhanā. Šosezon viņa piedalījusies tikai vienās Pasaules kausa sacensībās - pagājušajā nedēļā Sočos sportiste dāmu konkurencē ierindojās vien 24. vietā.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-10 13:28, pirms 2 gadiem
Slikti,bet vismaz varēs likt smukas bildītes ar drēbītēm un ēdienu.Arī blogam būs laiks.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-10 15:04, pirms 2 gadiem
Bēdīgi, ka nevarēs aizbraukt ekskursijā uz olimpiādi.

  +4 [+] [-]

, 2021-12-10 15:05, pirms 2 gadiem
Ļoti žēl, jo Ulla ne tikai labi brauc, bet arī prot interesanti uzrakstīt par sacensībām un to aizkulisēm. Lai izdodas ātri atveseļoties.

  +3 [+] [-]

, 2021-12-10 16:13, pirms 2 gadiem
Oi, jācer, ka tās nav karjeras beigas. Ar tik švaku starta rāvienu kā Zirnei, juniores izkonkurē viņu.

Tajā rakstā par olimpisko trasi Zirne rakstīja, ka pagaidām nav gatava vēlreiz iziet cauri tiem drakoniskajiem noteikumiem, kas tur bijuši. Piesauca...

Lai ātra atveseļošanās!

     [+] [-]

, 2021-12-11 06:05, pirms 2 gadiem
Trauma,tas protams ir slikti. Taču,varbūt labāk lai darbojas ar apģērbiem un blogiem,jo ar tādu startu vienalga nav ko trasē darīt.