Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kamaniņu braucējs Rinks izcīna uzvaru Pasaules junioru kausa posmā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Kamaniņu braucējs Rinks izcīna uzvaru Pasaules junioru kausa posmā
Kaspars Rinks. Foto: Dietmar Reker|FIL

LETA. Latvijas kamaniņu sportists Kaspars Rinks piektdien Vinterbergā, Vācijā, izcīnīja uzvaru Pasaules junioru kausa sezonas trešā posma sacensībās.

Rinks abos braucienos bija nepārspēts kā startā, tā arī starpfinišos un finišā. Divu braucienu summā otrās vietas ieguvējs Marko Lēgers no Vācijas viņam zaudēja 0,342 sekundes, bet trešo vietu ieņēmušais austrietis Noā Kallans bija 0,622 sekundes lēnāks.

Robertam Dreimanim startā bija otrā desmita rezultāti, bet braucienos finišā viņš ieņēma 29. un 28.vietu. Summā latvietim 28.pozīcija un 6,340 sekunžu deficīts pret uzvarējušo tautieti.

Sacensībās piedalījās 30 jaunie kamaniņu braucēji.

Iepriekš abu vecuma grupu sportisti startēja vienā Pasaules kausa posmā ar piesātinātu sacensību grafiku. Sākot ar šo sezonu, 19 līdz 21 gadu veci kamaniņu braucēji atsevišķi startē Pasaules kausā junioriem, bet 14 līdz 18 gadus veci sportisti spēkojas Kontinentālajā kausā.

Izmantotie resursi:
LETA