Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Vrubļevskis sola, ka Soču olimpiādē Latvijas sportisti būs nodrošināti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vrubļevskis sola, ka Soču olimpiādē Latvijas sportisti būs nodrošināti
Aldons Vrubļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis šodien intervijā "Latvijas Radio" vēlreiz skaidroja situāciju ar iepirkumu konkursiem. Uz specifiska apģērba piegādi pieteicās tikai viens pretendents - Somijas uzņēmums. Soču ziemas olimpiskajās spēlēs varētu būt visai silti laika apstākļi. Latvijas sportisti var rēķināties, ka viņiem būs maksimāli labākais nodrošinājums.

Runājot par Latvijas olimpiešu silto apģērbu piegādi, Vrubļevskis ir samulsis, ka šajā konkursā startēja tikai viens pretendents. Likumības apšaubīšana bija nepatīkama, tomēr pašmāju ražotāji nebija ieinteresēti, jo pie mums ar šādiem materiāliem neviens nestrādā, turklāt pasūtījums bija mazs un nesolīja lielu peļņu. Prezidents akcentē, ka iepirkumu procedūra notika saskaņā ar likuma prasībām. Nav saņemti nekādi dokumenti no Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) un Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB). Šonedēļ tiks izsludināti vēl trīs konkursi - parādes formām, atpūtas apģērbiem un apaviem.

LOK rezidents neslēpj bažas par Soču laika apstākļiem. Par to domājot, konstatēts, ka tieši gadu pirms spēļu atklāšanas (7. februārī) temperatūra Sočos bijusi virs +15. Līdz ar to tagad komandām jāmeklē risinājumi, lai sportistu ekipējums atbilstu klimatiskajām īpatnībām.

Šī būs jau divpadsmitā Latvijas komanda olimpiskajās spēlēs. Tiek darīts viss, lai mūsu sportistiem būtu maksimāli labākais nodrošinājums.

Izmantotie resursi:
"Latvijas Radio"

  +3 [+] [-]

, 2013-09-30 14:28, pirms 11 gadiem
Tante Dusja būtu noadījusi, kādā krāsā gribat! Uz pusi lētāk.

     [+] [-]

, 2013-09-30 15:29, pirms 11 gadiem
Pats jau arī labi "nodrošinājās" ar šo iepirkumu.

     [+] [-]

, 2013-10-02 19:42, pirms 11 gadiem
Drošinātājs.