Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas kērlingistēm Eiropas B divīzijā pēc divām uzvarām seko pirmais zaudējums

Agris Suveizda

Latvijas kērlingistēm Eiropas B divīzijā pēc divām uzvarām seko pirmais zaudējums
Foto: Latvijas Kērlinga asociācija

LETA. Latvijas sieviešu kērlinga izlase svētdien Lielbritānijā piedzīvoja zaudējumu Eiropas čempionāta B divīzijas trešajā spēlē.

Latvijas izlase ar skipu Evelīnu Baroni, kā arī Rēziju Ieviņu, Veroniku Apsi, Mariju Seļiverstovu un Letīciju Ieviņu sastāvā ar rezultātu 4:6 zaudēja Anglijai, kas uzvaru nodrošināja pēc devītā enda.

Pēc septiņiem endiem rezultāts bija neizšķirts 4:4, bet nākamajos divos pa akmenim tuvāk centram bija pretiniecēm, tādējādi viņas tika pie uzvaras.

Sestdien latvietes ar ar 7:5 uzvarēja Ungāriju un ar 12:2 pārspēja Beļģiju. Pirmdien latvietes tiksies ar Slovēniju un Slovākiju, otrdien - ar Poliju, trešdien - ar Austriju un Somiju, bet ceturtdien - ar Lietuvu.

Iepriekšējā gadā latvietes startēja A divīzijā, deviņās spēlēs pie uzvarām netiekot. Turpat Pertā B divīzijas čempionātā piedalās arī Latvijas vīriešu izlase.

Izmantotie resursi:
LETA