Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Skujiņš: ''Galvenais, ko varu pateikt - cīnījāmies līdz galam''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Skujiņš: ''Galvenais, ko varu pateikt - cīnījāmies līdz galam''
Krists Neilands un Toms Skujiņš

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš intervijā LTV pēc izcīnītās 22. vietas Tokijas olimpisko spēļu grupas braucienā riteņbraukšanā atzina, ka abi ar Kristu Neilandu cīnījušies līdz galam un ir zinājuši, ka pēdējais kalns būšot sarežģīts. Doma par iespējamu atrāvienu pirms kalna nav realizējusies.

Šodien olimpiskajās spēlēs augstvērtīgus rezultātus uzrādīja Latvijas riteņbraucēji Toms Skujiņš un Krists Neilands, kuri ierindojās attiecīgi 22. un 33. vietu.

''Galvenais, ko varu pateikt - cīnījāmies līdz galam. Pēdējais kalns bija tiešām smags. Zinājām, ka būs grūti. Bija doma aizbraukt no citiem pirms tā kalna un uzsākt to ar nelielu pārsvaru, bet tā kā atrāviens bija tik tālu aizlaists, tad nebija īsts mirklis tam. Temps bija augsts. Cerēju, ka kādā brīdī grupa nomierināsies. Grupa, ar kuru uzbraucu pēdējā kalnā, viņi visi bija spēcīgi, taču nebija ieinteresēti, motivēti vai bija jau padevušies mēģināt ķert pirmos,'' pirmos komentārus LTV žurnālistiem sniedza 22. vietu izcīnījušais Toms Skujiņš.

Tokijā šobrīd valda liels karstums un to kā apstākli minēja arī Skujiņš: ''Jā, karstums noteikti spēlēja savu lomu. Dažbrīd bija ļoti sutīgs. Fidži kalnā varbūt nedaudz vēsāks. Temperatūra mainījās. Man noteikti visvairāk nepatīkamas sajūtas radīja sutīgs laiks kopā ar mitrumu. Jāsaka, ka nodrošinājums, ko šeit saņēmām, bija lielisks.''

Kristam Neilandam līdz ar to olimpiskās spēles ir noslēgušās, kamēr Toms Skujiņš 28. jūlijā piedalīsies individuālajā braucienā.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

  +5 [+] [-]

, 2021-07-24 19:00, pirms 3 gadiem
Paldies, čaļi!
Slēpts komentārs: SteveDavis
Slēpts komentārs: Franko

  +4 [+] [-]

, 2021-07-24 19:35, pirms 3 gadiem
Franko rakstīja: Par 22 un 33 vietu medaļas nedod. tā kā...
Nobrauc 254 km un tad pasaki cik ātra laika finišēsi. Džeki centās un darīja, ko varēja, tāpēc džekiem spīd vēl panākumi.
Slēpts komentārs: Franko

     [+] [-]

, 2021-07-24 19:44, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nobrauc 254 km un tad pasaki cik ātra laika finišēsi. Džeki centās un darīja, ko varēja, tāpēc džekiem spīd vēl panākumi.
Par to nav runas ,bet profiem kuriem puslīdz atbilst trase šis rezultāts ir nekāds. Riteņbraukšanā 22 vai 65 vieta ne ar ko neatšķiras viendienas gonkā .Citi uzsita pa bremzēm ,bet mūsejie nē bet jēgas no tā ir nulle. Tas nemaina faktu ka gan Toms gan Krists ir ļoti kruti braucēji

     [+] [-]

, 2021-07-24 19:47, pirms 3 gadiem
Franko rakstīja: Pilnīgi vienalga, ko viņi darīja! Tāpat viņus neviens neatcerēsies ne Eiropā ne LV. Mīties sava prieka pēc var arī pa Siguldas šodeju.
Braucēji jau ir ļoti ļoti labi abi brauc pro tour komandās , tas ka šodien neizdevās nekas traģisks potenciāls abiem ir milzīgs

  +1 [+] [-]

, 2021-07-24 19:53, pirms 3 gadiem
SteveDavis rakstīja: Braucēji jau ir ļoti ļoti labi abi brauc pro tour komandās , tas ka šodien neizdevās nekas traģisks potenciāls abiem ir milzīgs
Milzīgs potenciāls būtu 20 gadīgiem čaļiem. Tur dažam labam pēc pāris gadiem beigsies karjera.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-24 20:05, pirms 3 gadiem
Franko rakstīja: Pilnīgi vienalga, ko viņi darīja! Tāpat viņus neviens neatcerēsies ne Eiropā ne LV. Mīties sava prieka pēc var arī pa Siguldas šodeju.
Tipiska renes kepka. Sīkums, ka čaļi startē pasaules tūres komandās prestižākajos velobraucienos, ne? Un kāda auditorija šos redz Eurosportā! Galvenais, ir ka būs medaļas skeletonā un 3x3, bet pēc 3 gadiem arī klinšu kāpšanā. Tie TDF, Giro, Vueltas - tas ir nekas, galvenais ir zelts PČ skeletonā.

     [+] [-]

, 2021-07-24 20:07, pirms 3 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tipiska renes kepka. Sīkums, ka čaļi startē pasaules tūres komandās prestižākajos velobraucienos, ne? Un kāda auditorija šos redz Eurosportā! Galvenais, ir ka būs medaļas skeletonā un 3x3, bet pēc 3 gadiem arī klinšu kāpšanā. Tie TDF, Giro, Vueltas - tas ir nekas, galvenais ir zelts PČ skeletonā.
Taisnība kož acīs? Diez vai eirosportā kādam interesē pelēkā masa kaut kur 30 vietā.. beidz fantazēt!

     [+] [-]

, 2021-07-24 20:15, pirms 3 gadiem
Franko rakstīja: Taisnība kož acīs? Diez vai eirosportā kādam interesē pelēkā masa kaut kur 30 vietā.. beidz fantazēt!
Abi ir bijuši tuvu uzvarām GT etapos . Toms ir vinnējis vairākas gonkas Eirosporta tiešraidē tie ir ļoti labi rezultāti

  -1 [+] [-]

, 2021-07-24 20:20, pirms 3 gadiem
SteveDavis rakstīja: Abi ir bijuši tuvu uzvarām GT etapos . Toms ir vinnējis vairākas gonkas Eirosporta tiešraidē tie ir ļoti labi rezultāti
Mēs tomēr runājam par šīm gonkām! Apbrīnojami, ka jūs samierinieties ar zaudētājumiem! Zaudētāju mentalitāte.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-07-24 20:54, pirms 3 gadiem
Sworgiks rakstīja: Richukos ir taa, braukt mak viso bet reali shadas sacenes par uzvaru cinas kadi 10!!! Jasaprot ka ir dazhadu relfeju trases un dazadu stilu brauceji, loelajam komandam ir vechi kas 200km tur tempu lai teiksim tads roglics beigas panemtu podestu kaa min

Tas tev nav bobslejs kur riimenis pilla rikle kerc olimpiskais sesinieks
Un jaa, seit redz tikai uzvaretaju, uz 200km zaude 1 sek finisha bet visiem pajat
viss pareizi pateikts tikai es teiktu ka medaļu šodien ja sakristu kārtis varēja izcīnīt kadi cilvēki 40 arī mūsējie

     [+] [-]

, 2021-07-24 21:10, pirms 3 gadiem
Franko rakstīja: Mēs tomēr runājam par šīm gonkām! Apbrīnojami, ka jūs samierinieties ar zaudētājumiem! Zaudētāju mentalitāte.
Neviens ne ar ko nesamierinās , bet jāsaprot ka grupas braucienā liels faktors ir veiksmei , nav neviens riteņbraucējs kurš varētu garantēt uz 100 % trijnieku OS .Jā ir van ārts un Pogačars bet ja jenķis nenoplīstu pie medaļas labākajā gadijumā tiktu tikai viens

  +2 [+] [-]

, 2021-07-24 22:05, pirms 3 gadiem
Džeki, ko Jūs tik dusmīgi? Reāli Skujiņš un Neilands turēja tempu, varēja redzēt degsmi. 22. vieta ir labs rezultāts, jo sacensības piedalījās 128 dalībnieki no kuriem izstājas, kādi 40 sacensību laika.

  -2 [+] [-]

, 2021-07-24 22:53, pirms 3 gadiem
Pirmkārt Eurosports vairs man nav pieejams un nekad neesmu to skatījies, jo tur neko jēdzīgu nerāda un nekad nav rādījuši ar ļoti retiem izņemumiem. Un kā saka ASV, ja neesi pirmais, tu neesi nekas.Paskaties kaut vai Štrombergu, džeks izcēla divus olimpiskos zeltus un ierakstīja savu vārdu vēsturē, šos neviens neatcerēsies izņemot LRF.

     [+] [-]

, 2021-07-24 23:15, pirms 3 gadiem
šitajos riteņos 33. vieta ir vērtīgāka, nekā 3x3 basī zelts 3 olimpiādēs pēc kārtas

  +1 [+] [-]

, 2021-07-24 23:17, pirms 3 gadiem
Labi nostartēja čaļi. Riteņbraukšana ir ļoti sarežģīts sporta veids, kur ne tikai fiziskā sagatavotība nosaka visu, bet arī trases sarežģītības, laika apstākļi, velo tehniskais aprīkojums. Esam reāli, mums nav tādu augsta kalibra trašu LV, lai augstvērtīgi trenētos, ne velti čali lielāko laiku pavada ārzemēs kalnainos apvidūs. Šajā sporta veidā ko izspieda čali ir ļoti jālepojas. Nejau medaļā ir prieks, prieks ir tajā ka čali parāda ka var būt ļoti augstu un cīnīties ar uguntiņu acīs par Latviju.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-24 23:18, pirms 3 gadiem
coldasice rakstīja: Pirmkārt Eurosports vairs man nav pieejams un nekad neesmu to skatījies, jo tur neko jēdzīgu nerāda un nekad nav rādījuši ar ļoti retiem izņemumiem. Un kā saka ASV, ja neesi pirmais, tu neesi nekas.Paskaties kaut vai Štrombergu, džeks izcēla divus olimpiskos zeltus un ierakstīja savu vārdu vēsturē, šos neviens neatcerēsies izņemot LRF.
Tikai šie jau defaultā ir 3 stāvus augstāk, nekā štrombis.

  -1 [+] [-]

, 2021-07-24 23:33, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Džeki, ko Jūs tik dusmīgi? Reāli Skujiņš un Neilands turēja tempu, varēja redzēt degsmi. 22. vieta ir labs rezultāts, jo sacensības piedalījās 128 dalībnieki no kuriem izstājas, kādi 40 sacensību laika.
Es nav dusmīgs ,vienkārši cilvēki nesaprot ka šajā gonkā 21. vieta ne ar ko pēc būtības neatšķirās no 85

  +3 [+] [-]

, 2021-07-25 03:18, pirms 3 gadiem
SteveDavis rakstīja: Es nav dusmīgs ,vienkārši cilvēki nesaprot ka šajā gonkā 21. vieta ne ar ko pēc būtības neatšķirās no 85
Vieta kā tāda jau nav diži svarīga, vairāk sniegumu var vērtēt pēc tā cik ilgi biji cīņā par uzvaru un ar ko kopā atbrauci. Atbraukt kopā ar Rogliču, Benetu, Hirši un izturēt ilgāk kā Velverdei, Dumolinam, Portem, Evenepūlam, Nibali, Kintanai utt. tas ir atzīstami.

     [+] [-]

, 2021-07-25 10:34, pirms 3 gadiem
killo2000 rakstīja: Vieta kā tāda jau nav diži svarīga, vairāk sniegumu var vērtēt pēc tā cik ilgi biji cīņā par uzvaru un ar ko kopā atbrauci. Atbraukt kopā ar Rogliču, Benetu, Hirši un izturēt ilgāk kā Velverdei, Dumolinam, Portem, Evenepūlam, Nibali, Kintanai utt. tas ir atzīstami.
Par to var piekrist 100%

     [+] [-]

, 2021-07-25 11:14, pirms 3 gadiem
killo2000 rakstīja: Vieta kā tāda jau nav diži svarīga, vairāk sniegumu var vērtēt pēc tā cik ilgi biji cīņā par uzvaru un ar ko kopā atbrauci. Atbraukt kopā ar Rogliču, Benetu, Hirši un izturēt ilgāk kā Velverdei, Dumolinam, Portem, Evenepūlam, Nibali, Kintanai utt. tas ir atzīstami.
Bet ir cits jautājums , tomēr neizejot pēdējo pasu pārbaudi sniegums tomēr ir normāls vai labs . Tas ka cīnījās ir saprotams ,tas ka nepadevās arī ir labi . Bet vai labs rezultāts nebūtu tad jo viens tomēr būtu favorītu grupā ? Vai tas bija reāli izdarāms ? figs viņu zin

     [+] [-]

, 2021-07-25 12:44, pirms 3 gadiem
Tūrists.