Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

Vērtē ziemas sportisti: kuri atlēti parūpēsies par augstām vietām Tokijā?

Vērtē ziemas sportisti: kuri atlēti parūpēsies par augstām vietām Tokijā?
Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka. Foto: FIVB

Piektdien ar svinīgo ceremoniju Tokijā atklās XXXII vasaras olimpiskās spēles, kur Latvijas delegācija devusies 33 atlētu sastāvā. Sportacentrs.com meklēja atbildi, ko par latviešu izredzēm Tokijā domā mūsu ziemas sportisti!

SportistsTop1Top2Top3
Martins Dukurs (skeletons)3x3 basketbolisti medaļaGraudiņa/Kravčenoka piektā vietaAnastasija Grigoreva sešinieks
Baiba Bendika (biatlons)3x3 basketbolisti medaļaGraudiņa/Kravčenoka pusfinālsToms Skujiņš desmitnieks g.b.
Patrīcija Eiduka (slēpošana)3x3 basketbolisti zeltsAļona Ostapenko bronzaLaura Igaune bronza
Ralfs Freibergs (hokejs)3x3 basketbolisti zeltsGraudiņa/Kravčenoka bronzaAnastasija Grigorjeva bronza
Kristers Aparjods (kamaniņas)3x3 basketbolisti bronzaRitvars Suharevs bronzaAnastasija Grigorjeva bronza
Daumants Dreiškens (bobslejs)3x3 basketbolisti bronzaAnastasija Grigorjeva piektā vietaLīna Mūze sestā vieta
Dāvis Kaufmanis (bobslejs)3x3 basketbolisti finālsAnastasija Grigorjeva bronzaGatis Čakšs piektā vieta
Tomass Dukurs (skeletons)3x3 basketbolisti finālsGraudiņa/KravčenokaAnastasija Grigorjeva

Martins Dukurs, skeletons

3x3 basketbols - medaļa. Diezgan meistarīgi puiši. Īstajā laikā un vietā ir iemesti izšķirošie metieni. Ja veiksme nepametīs svarīgākajos brīžos, es mūsu basketbolistiem prognozēju augstāka kaluma medaļu par bronzu. Ja nesanāks šoreiz, nākamajā ciklā varētu būt stipri sarežģītāk, par cik šāds formāts olimpiskajās spēlēs ir pirmo reizi. Tātad jāņem tagad par katru cenu!

Pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka - piektā vieta. Ar katru turnīru šis pāris licis klāt spēles un fiziskās sagatavotības ziņā. Tāpēc šķiet, ka pašas to ir sajutušas un spēlē ļoti baudāmu volejbolu, bet tāpat nepamet sajūta, ka Brazīlija vai Kanāda pieliks priekšā kāju, un prognozēju, ka mūsējās paliks piektajā vietā.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva - labāko sešinieks. Mazliet nepieminēta un piemirsta, kas Anastasijai palīdzēs tikt vaļā no spriedzes. Tā kā šajā sporta veidā likteni var izšķirt viens veiksmīgi izpildīts paņēmiens, prognozēju, ka Anastasijai būs iespēja pacīnīties izšķirošajās izslēgšanas cīņās, un viņa ieņems vietu labāko sešiniekā.

Baiba Bendika, biatlons

3x3 basketbols - medaļa. Latvijas lielākā un "drošākā" cerība uz olimpisko medaļu! Komanda jau ir pierādījusi, ka spēj būt labākā, un, ja vīri izturēs spriedzi un noturēs savu spēles stilu, mēs no viņiem varam sagaidīt medaļu!

Pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka – pusfināls. Gribu cerēt, ka mana sievišķā intuīcija saka pareizi, un mēs redzēsim mūsu duetu vismaz pusfināla cīņā! Lai arī gribētos cerēt, ka tikpat labi veiksies mūsu vīriem, tomēr nedaudz lielāku cerību lieku tieši uz mūsu dāmām

Šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš – pirmais desmitnieks. "Melnais zirdziņš" uz Top10! Pirmkārt, jau tāpēc, ka tāds mērķis ir pašiem sportistiem. Toms jau vairākkārt ir pierādījis, ka spēj visus pārsteigt, un, lai arī viņam ar Kristu [Neilandu] cīņā pret lielajām nācijām tas nebūs viegls uzdevums, ticu, ka pēc “Tour de France” tieši Toms spēs būt pareizajā vietā un laikā, lai iesprauktos starp desmit labākajiem!

Patrīcija Eiduka, distanču slēpošana

3x3 basketbols – zelts. Izskatās, ka šiem sportistiem ir vienas no vislielākajām cerībām uz olimpisko medaļu, atskatoties uz viņu pēdējo gadu sasniegumiem.

Tenisiste Aļona Ostapenko – bronza. Domāju, Aļonai noteikti ir cerība uz olimpisko medaļu, jo, zinot to, kā viņa savā labākajā formā var nospēlēt, gribas teikt, ka šie mači ir olimpiskās medaļas vērti.

Vesera metēja Laura Igaune – bronza. Stabila vesera metēja, viena no labākajām pasaulē, un tiešām ticu, ka viņai iespēja izcīnīt olimpisko medaļu ir ļoti reāla. Kopā ar Lauru nākam no Kokneses novada. Par trešo vietu topā bija ļoti liela dilemma, mani papildus varianti bija šķēpmetēja Līna Mūze, riteņbraucējs Toms Skujiņš, modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs.

Ralfs Freibergs, hokejs

3x3 basketbols - zelts. Nebūšu oriģināls, šie čaļi ir mūsu lielākā cerība šajās olimpiskajās spēlēs. Ceru, ka tiesneši atļaus spēlēt agresīvu un asu spēli. Tad viss būs labi!

Pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka - bronza. Jebkādas sacensības burbulī ir kaut kas cits. Domāju, meiteņu jaunība un tas, ka nebūs spiediena no tribīnēm, nāks par labu. Būs spraigi, bet svaru kausi nostāsies mums par labu.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva - bronza. Profesionāla un mērķtiecīga. Būs grūti, pat ļoti, bet ar nedaudz veiksmi būs medaļās.

Kristers Aparjods, kamaniņu sports

3x3 basketbols - bronza. Manuprāt, mūsu galvenā cerība uz olimpiskajām medaļām. Šie varētu “izšaut” īstajā brīdī, viņiem ir īsts raksturs.

Svarcēlājs Ritvars Suharevs - bronza. Cerams, viņš būs vairāk nobriedis un atmaksās par neveiksmēm iepriekšējos čempionātos. Varbūt esmu optimists, bet novēlu Ritvaram medaļu!

Cīkstone Anastasija Grigorjeva – bronza. Man ir sajūta, ka viņai klāsies ļoti labi.

Mums olimpiskajās spēlēs būs vairāki labi sportisti – par augstām vietām var pacīnīties pludmales volejbolisti, vieglatlēti. Tokijā īpaši sekošu līdzi Kristapa Neretnieka startam jāšanas sportā, jo šis sporta veids ienācis arī manā dzīvē. Paralēli saviem treniņiem kamaniņu sportā esmu iekšā arī jāšanā.

Daumants Dreiškens, bobslejs

3x3 basketbols - bronza. Apliecinājuši sevi kā stabilu top3 komandu pasaulē, un jānotur šis līmenis arī šajā turnīrā.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva - piektā vieta. Spēka gados un ar lielu pieredzi. Pie labvēlīga pretinieču zara var izdoties.

Šķēpmetēja Līna Mūze - sestā vieta. Nobriedusi, bet ar potenciālu vēl uzlabot savu personīgo rekordu.

Dāvis Kaufmanis, bobslejs

3x3 basketbols - fināls. Izaugot no Latvijas "Getto Games", tieši šie vīri spētu pārsteigt visus un izcīnīt vietu uz pjedestāla, jo ar gribasspēku, talantu un motivāciju viņiem viss ir uz 100%!

Cīkstone Anastasija Grigorjeva - bronza. Viņas panākumi sniedz ieskatu, ka ir gatava kāpt uz pjedestāla. Viņai ir divkārtēja olimpisko spēļu top10 pieredze, un ir laiks beidzot parādīt pasaulei savas spējas pilnībā.

Šķēpmetējs Gatis Čakšs - piektā vieta. Murjāņos trenera Andreja Vaivada uzraudzībā izkoptā tehnika šosezon ļāvusi sasniegt labu personīgo rekordu. Stabila metienu sērija personīgā rekorda tuvumā būtu izcils meistarības rādītājs, taču ir konkurenti, kuri met pāri arī 90 metriem!

Vēlētos top10 redzēt arī BMX riteņbraucēju Helviju Babri. Arī svarcēlājs Ritvars Suharevs var pretendēt uz pirmo sešinieku, bet šķēpmetējai Līnai Mūzei paredzu astoto vietu.

Tomass Dukurs, skeletons

3x3 basketbols – fināls. Šī komanda var pacīnīties par pašām augstākajām vietām. Viņi sevi ir ļoti labi parādījuši, turklāt noteikti olimpiskajām spēlēm arī gatavojušies nopietni. Cerams, iekļūs finālā un tajā uzvarēs.

Pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka. Grūti prognozēt, kā meitenēm klāsies grupas mačos. Viss nav atkarīgs tikai no mūsējām, bet viņas ir vienas no mūsu lielākajām cerībām.

Cīkstone Anastasija Grigorjeva. Karjeras laikā sevi pierādījusi kā viena no vadošajām cīņas sportā. Var parūpēties par augstvērtīgu sniegumu arī Tokijā.

Noderīgas saites:

Tokijas OS ziņas
Latvijas olimpiskā komanda
Starti, rezultāti, tiešraides
Medaļu kopvērtējums

     [+] [-]

, 2021-07-23 15:22, pirms 3 gadiem
Tādas sapņainas tās prognozes viņiem....

     [+] [-]

, 2021-07-23 17:39, pirms 3 gadiem
Igaune bronza? Tur taču reāli nespīd otrā kārta Sasniegums jau ka ir tikusi uz Tokiju. Ostapenko - bronza, tas nozīmē laikam septiņas uzvaras

     [+] [-]

, 2021-07-23 22:32, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: Tādas sapņainas tās prognozes viņiem....
Žurnālistiem bija vēl sapņainākas: https://sportacentrs.com/tokija_202...