Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:473, Did:0, useCase: 3

Citējot lietotāju: SKA pēriens un tā atziņas

Citējot lietotāju: SKA pēriens un tā atziņas
Sergejs Zubovs ir ņemts SKA aprūpē ar vienu mērķi - Gagarina kauss. Pa ceļam līdz lauriem, viņi negrib savā ceļā akmeņus, tāpēc brauc ar ceļarulli... Rīgas Dinamo to sajuta...

Sportacentrs.com lietotājs Erlends domā, ka pēc sagrāves pret SKA, vajadzētu aktualizēt jautājumu par Rīgas „Dinamo” patieso spēku. Kolēģis piedāvā vienu prātīgu risinājumu...

erlends:
Lai kā arī mūsējie cīnītos, līdz leģendāra hokeja meistara Sergeja Zubova meistarībai, mūsējiem kā līdz kosmosam ....Vai kaunpilno sagrāvi ar 7 vārtu starpību var norakstīt uz nogurumu? Pirms spēles pretinieks izteicās, ka BEIDZOT mūsu hokejistus "ņems par pilnu" ... Tādējādi arī tika parādīts rīdzinieku patiesais spēks ...Diskusijas vērts paliek jautājums vai Rīgas "Dinamo" ir tiesīgi spēlēt tik augstā līmenī? Varbūt ir vērts gatavoties zemākās līgās, pirms ielauzties varenās Krievijas elitē?Manuprāt atbilde visiem ir skaidra - TRENĒTIES, trenēties un vēlreiz Trenēties un varbūt kādreiz mēs ieraudzīsim kā mūsu hokejisti cīnās kā līdzīgs ar līdzīgu pret varenajiem krievu gumijas ripas dzenātajiem.

Armands Puče

Sagrāve pret SKA bija dažādu notikumu kopums, taču bija vēl kāds apstāklis, ko skaļi neviens no pretinieku komandas neafišēja, taču nav šaubu – redzot viņu šī gada sastāva komplektāciju, šis jautājums varēja būt galvenais sarunas un noskaņas motīvs tovakar Sanktpēterburgas kluba ģērbtuvē. Teorētiski, SKA šobrīd neko īpašu nevajadzēja – solīds pārsvars turnīra tabulā, stabili garantēta pirmā vieta Rietumu konferencē. Var mierīgi gatavoties play off izcīņai, apārstēt savainojumus, pieslīpēt virknējumu sastāvus. Taču treneris Berijs Smits ir šādas sajūtas piedzīvojis agrāk un – arī līderim Sergejam Zubovam tās nav svešas. Favorītu ieguvumi uz papīra spēj būt tik mānīgi, ka skaties – vienā brīdī tie izkūp uz ledus... SKA labi saprot, ka Rīgas „Dinamo” šobrīd ir viens no galvenajiem pretendentiem uz vietu Rietumu konferences labāko astoņniekā. Teorētiski, martā, sākoties Gagarina kausa izcīņai, abas komandas varētu tikties pirmajā kārtā. Vai atceraties mūsu pašatdeves uzvaru Rīgā pret SKA? Tur par Zubova&Co meistarību un mīkstumu varēja piemeklēt kosmosa terminoloģijai atbilstošus salīdzinājumus, kas noteikti viesu sniegumam nebūtu glaimojošs. Pēc tam bija trešā spēle, kurā tikpat sīksti zaudējām viņiem jau Sanktpēterburgā spēles papildlaikā, bet treneris Smits pēc šī mača ieņaudējās par rīdzinieku parupjo manieri. Vārdu sakot, pirmajās trijās abu komandu saspēlēs, Rīgas „Dinamo” saviem pretiniekiem nodemonstrēja, ka savā ziņā viņi ir pratuši atkost varenās komandas veiksmes formulu. Tā to atstāt nedrīkstēja – kas Smitam nebija jāmāca.

SKA treneris labi saprata, ka sezonas regulārā čempionāta ceturtā spēle var tikt izmantota nākotnē - tieši tāpēc viņi mūsējiem mēģināja pārbraukt pāri kā ceļarullis. Lai paliek atmiņā, lai sāk rīdziniekiem mazliet lūpa raustīties, ja nu sanāk tikties play of izcīņā. Nav šaubu, ka pēc svētdienas vakara pēriena vienam otram ģīmis pastiepās, ko pretiniekam arī vajadzēja pierādīt. Nekādus tabulas reveransus tajā brīdī no SKA nevarēja sagaidīt, jo komanda ir ļoti pieredzējusi un lielākā daļa no hokejistiem saprot, ko nozīmē noskaņoties izslēgšanas spēlēm. Tās priekš Sanktpēterburgas hokejistiem jau patiesībā ir sākušās, jo valdziņu atlaišana, taupot spēkus, var dārgi maksāt. Tāpat neaizmirsīsim, ka komanda, kas konferencē nopelnīs astoto vietu, savā ziņā sāks play of izspēli ar emocionālu pacēlumu, kamēr pretinieks mēģinās cīnīties ar noskaņas velniem. Arī to visu Smits zina un ņēma vērā, jo pasaulē ir daudz tādu gadījumu, kad tie pirmie beigās ir tie pēdējie – proti, play off pirmās kārtas sensācijas tiek viegli būvētas uz līderu nespēju savākties. SKA rīdziniekiem ierādīja vietu – tas bija slikti. Labā ziņa: astoņas iemestas ripas tomēr neparāda abu komandu patieso spēku samēru, kas vienam otram no pēterburdziešiem var sagrozīt pašpārliecinātības dziņas. Ja reiz tiksim līdz play off un spēlēsim pirmajā kārtā pret SKA – šī sagrāve būs galvenais sarunas temats abu komandu staļļos.

Bet pagaidām, mums vēl jāpacenšas tur nokļūt... To arī novēlam!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 08:31, pirms 14 gadiem
lielisks trollings no erlenda, pat Puče uzķērās!

  +7 [+] [-]

, 2010-01-26 08:40, pirms 14 gadiem
gana loģiski. un pieļauju domu, ka pēc 1.perioda arī Jūlis izfunktierēja, ka derētu paspēlēt savas spēlītes, izvelkot maximumu no šī nenovēršamā zāģa, nedaudz sajaucot to putras katlu, lai nevar saprast, kas ir kas.

  +9 [+] [-]

, 2010-01-26 08:41, pirms 14 gadiem
Tas jau viss ir tiesa es tik un tā domāju ka labāk mūsējiem būtu pacīnīties un pamēģināt noķert CSKA. Kas joprojām ir reāli it sevišķi ja šodien tiek izcīnīta uzvara, var jau teikt ka Znaroks mūsējos labi pazīst, bet MVD vai Loko tomēr ir pretinieki pret kuriem ir cerības sēriju izstiept uz vismaz 4 spēlēm... pret SKA varbūt bet ļoti ļoti grūti
Slēpts komentārs: belluschi

     [+] [-]

, 2010-01-26 09:01, pirms 14 gadiem
domaju, ka, ja tiksim Ploffaa, viss bus nedaudz savadak

  +3 [+] [-]

, 2010-01-26 09:01, pirms 14 gadiem
Tas ir sports un reizēm sanāk dabūt pa biksēm. Tāpēc nav uzreiz visi jāsūta uz amatieru līgām. Pēc šāda principa visi SKA, Maskavas Dinamo un Magņitkas spēlētāji jau būtu pieskaitīti amatieriem.
Atliek cerēt, ka šis pēriens dos papildu motivāciju pret Severstaļ.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 09:34, pirms 14 gadiem
Rezultāts bija ideāls, jo tagad, 1-kārt, grozi kā gribi, bet uz pirmo PO spēli SKA būs vajadzīgs noskaņošanās sihologs, 2-kārt, RD īsti nederēja 3p pret SKA un pēc tam eiforijā 0p pret Sveverstaļ. Otrāda kombinācija der, un šodien Rīga grauzīs bortus.

     [+] [-]

, 2010-01-26 09:36, pirms 14 gadiem
un vismaz es jau redzu, ka SKA nemaz tik viegla pastaiga nebus, ja speles pret RD...

Chajaneks jau neatceroties, cik vartu tika guti.... vai ta gadijuma nav jau iedomibas un nenoverteshanas pazime ? Lai tik priecajas....pagaidam.

     [+] [-]

, 2010-01-26 09:39, pirms 14 gadiem
no ko tur njemties- tachu ar neapbrunjotu aci bij redzams, ka RD pret SKA grozhus atlaida pa pilno, bet ellju ugunij vel piemeta tas fakts, ka musejie nerealizeja pretinieka 3 x2min pec kartas speles sakuma, bet pretinieks skaitlisko vairakumu izmantoja momentaa.... Pat musu vienigie varti bija tikai veiksme. tachu tapat ka Latvijas izlase ta pat ari RD pret specigajiem un varenajiem var spelet lidzigi, tikai ja noskanjojas par 110%

     [+] [-]

, 2010-01-26 09:40, pirms 14 gadiem
shodien bus redzams vai spees grozhus atkal savilkt ka vajag! jadoma ka viss bus kartibaa!

     [+] [-]

, 2010-01-26 09:58, pirms 14 gadiem
Atceramies kaa Avangard pirmajaa kaartaa izsita Salavatu un gandriiz arii naakamos Gagarina kausa ieguveejus Ak Bars ...

     [+] [-]

, 2010-01-26 11:01, pirms 14 gadiem
belluschi rakstīja: Te jau gan Erlends, gan Puče sāk dalīt vēl nenomedītu lāčādu. Kādi Play-Off, vēl tur ir jātiek, pats esmu par 85% pārliecināts, ka Dinamo tur šogad noteikti netiks. Šodien zaudēs Čerepovecā, pēc tam mājās pagrūdīs Minskai un CSKA, ar Torpēdo būs uzvara pagarinājumā, Vitjazu uzvilksim un pēc Olimpiādes mēs būsim morāli, fiziski un emocionāli iztukšoti un pēdējā izbraukumu tūrē būs bezierunu zaudējumi, un kopvērtējumā 10 vieta, kas arī parāda mūsu patieso spēku samēru.
Cik mēs latvieši esam pozitīvi!!!

     [+] [-]

, 2010-01-26 12:16, pirms 14 gadiem
belluschi rakstīja: Te jau gan Erlends, gan Puče sāk dalīt vēl nenomedītu lāčādu. Kādi Play-Off, vēl tur ir jātiek, pats esmu par 85% pārliecināts, ka Dinamo tur šogad noteikti netiks. Šodien zaudēs Čerepovecā, pēc tam mājās pagrūdīs Minskai un CSKA, ar Torpēdo būs uzvara pagarinājumā, Vitjazu uzvilksim un pēc Olimpiādes mēs būsim morāli, fiziski un emocionāli iztukšoti un pēdējā izbraukumu tūrē būs bezierunu zaudējumi, un kopvērtējumā 10 vieta, kas arī parāda mūsu patieso spēku samēru.
Nostradamuss atradies Viss pašu rokās, kā nospēlēs, tā būs, un neko vairāk, kā esam pelnījuši nedabūsim

     [+] [-]

, 2010-01-26 12:17, pirms 14 gadiem
Iespeejams, ka 1:8 nav tas sliktaakais variants, jo zirgam skaidrs, ka shodienas speelei buus izskirosha noziime, taadeelj pastaav iespeeja, ka Severstalj nedaudz nenoveertees RD vareejumu un arii nebuus muussejiem taads nogurums, jo skaidrs, ka 2. speeles dalju pret SKA muuseejie neskreeja ar 100%!

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:06, pirms 14 gadiem
no maskavas vajadzēja pa taisno braukt uz čerepovecu! atpūsties, lai ieraksta tehnisko zaudējumu ar 0:5 Pateikt, nokavējām autobusu, piemēram

     [+] [-]

, 2010-01-28 10:50, pirms 14 gadiem
Reāli šī spēle parādīja tikai vienu neapstrīdamu faktu - Jūlis nav spējīgs komandu iemācīt spēlēt vairākumā. Tādas izdevības kā pirmajā trešdaļā bija mūsējiem, neizmantot ir psiholoģiski vislielākais grēks, tāpēc jau SKA ceļarullis arī mums pārrulēja kā Starptautiskais valūtas fonds pāri plakezītim Dombrovskim. Ja pie vairākuma izspēles trenēšanas neķersies paši (pirmkārt - Petrovickis, Ozoliņš, Hosa, Ņiživijs), tad pleiofā nekādu cīņu nebūs, mūsējos samīcīs pikucī.