Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņs daudzdienu sacensībās Beļģijā turpina ar 45. vietu ceturtajā posmā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepiņs daudzdienu sacensībās Beļģijā turpina ar 45. vietu ceturtajā posmā
Emīls Liepiņš. Foto: Māris Vancevičs

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš sestdien Beļģijā piecu dienu velobrauciena "Renewi Tour" (UCI kat.2.UWT) ceturtajā posmā finišēja 45.vietā.

179,4 kilometrus garajā distancē pa līdzenumu uzvaru finiša spurtā izcīnīja austrālietis Sems Velsfords ("dsm - firmenich"), pirmajā trijniekā finišējot arī nīderlandietim Olavam Koijam ("Jumbo-Visma") un beļģim Jasperam Filipsenam ("Alpecin-Deceuninck").

Liepiņš šoreiz bija lielās grupas aizmugurē, "Lidl-Trek" komandu pārstāvošajam latvietim finišējot ar tādu pašu laiku, kā uzvarētājs - trīs stundas 57 minūtes un 36 sekundes.

Kopvērtējumā pirmais ir beļģis Tims Vellenss ("UAE Team Emirates"), kurš par 23 sekundēm apsteidz tautiešus Florianu Fermērshu ("Lotto Dstny") un Īvu Lampārtu ("Soudal - Quick Step"). Liepiņš atpaliek piecarpus minūtes un ir 54. vietā,

Sacensības, kas iepriekš bija zināmas ar nosaukumu "Benelux Tour", norisinās 18. reizi. Pirmoreiz riteņbraucēji sacentās 2005. gadā, bet 2022. gadā sacensības nenotika.