Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri 37. vieta Tīringenes velobrauciena trešajā posmā

Agris Suveizda

Karbonāri 37. vieta Tīringenes velobrauciena trešajā posmā
Anastasija Karbonāri. Foto: comievents.com

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri ceturtdien Vācijā daudzdienu velobrauciena "Thuringen Tour" (UCI kat.2.Pro) trešajā posmā ierindojās 37. vietā.

Riteņbraucējas veica četrus apļus Šmelnas apkārtnē, mērojot 94,6 kilometrus ar trim sprinta starpfinišiem. Uzvaru posmā izcīnīja "SD Worx" vienības pārstāve itāliete Barbara Guariski, kura finišēja pēc distancē pavadītām divām stundām 23 minūtēm un 56 sekundēm.

Arī otro vietu ar tādu pašu laiku ieņēma "SD Worx" braucēja nīderlandiete Lorēna Vībesa, bet trešā vieta tika spānietei Sandrai Alonso. Karbonāri ("UAE Team ADQ") finišēja lielajā grupā, uzvarētājai zaudējot piecas sekundes, un 91 braucējas konkurencē ierindojās 37. vietā.

Kopvērtējumā pirmais trijnieks palika nemainīgs, to ieņemot "SD Worx" komandas riteņbraucējām. Pirmā ir Nīderlandes riteņbraucēja Miša Bredevolda, kurai, zaudējot 11 un 14 sekundes, seko attiecīgi Vībesa un Lote Kopeki no Beļģijas ("SD Worx"). Karbonāri panākusies uz 43. vietu, līderei zaudējot trīs minūtes un piecas sekundes.

Velobrauciens, kurš pirmoreiz notika 1986.gadā, beigsies svētdien.

Izmantotie resursi:
LETA