Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņam daudzdienu sacensībās Beļģijā 94. vieta individuālajā braucienā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Liepiņam daudzdienu sacensībās Beļģijā 94. vieta individuālajā braucienā
Emīls Liepiņš. Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien Beļģijā piecu dienu velobrauciena "Renewi Tour" (UCI kat.2.UWT) individuālajā braucienā ieņēma 94. vietu.

13,6 kilometrus garajā otrajā posmā līdzenumā Slāsas apkaimē par uzvarētāju kļuva "Ineos Grenadiers" riteņbraucējs no Lielbritānijas Džošuā Tārlings, kurš distanci veica 15 minūtēs un piecās sekundēs.

Nākamās četras vietas ieņēma mājinieki, uz goda pjedestāla nokļūstot Timam Vellensam ("UAE Team Emirates") un Īvam Lampārtam ("Soudal - Quick Step"), kuri uzvarētājam zaudēja attiecīgi 14 un 18 sekundes.

Liepiņš ("Lidl - Trek") Tārlingam zaudēja minūti un 21 sekundi.

Arī kopvērtējumā līderu trijnieks ir tāds pats kā ceturtdienas posmā. Vadībā ir Tārlings, 14 sekundes zaudē Vellenss un 18 sekundes - Lampārts.

Liepiņš Tārlingam zaudē minūti un 21 sekundi un ieņem 93. vietu.

Sacensības, kas iepriekš bija zināmas ar nosaukumu "Benelux Tour", norisinās 18. reizi. Pirmoreiz riteņbraucēji sacentās 2005.gadā, bet 2022.gadā sacensības nenotika.