Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņš sacensībās Beļģijā finišē sekotāju grupā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Liepiņš sacensībās Beļģijā finišē sekotāju grupā
Emīls Liepiņš
Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš piektdien Beļģijā notikušajās vienas dienas sacensībās Bredene-Kokseide (UCI kat.1.Pro) finišēja sekotāju grupā un ieņēma 53.vietu.

Šajās sacensībās sportisti veica 191,6 kilometrus, distances vidusdaļā pārvarot trīs kāpumus, tajā skaitā ar bruģa sekcijām.

Finiša spurtā nepārspēts bija beļģis Gerbens Teisens ("Intermarche - Circus - Wanty"), pirmajā trijniekā finišējot arī vācietim Paskālam Akermanam (UAE) un austrālietim Semam Velsfordam. Vadošā grupa finišēja četrās stundās 17 minūtēs un 44 sekundēs.

Liepiņš ("Trek-Segafredo") pēdējos kilometros bija grupas priekšgalā, bet finiša līniju šķērsoja grupā, kas uzvarētājam zaudēja 13 sekundes. No latvieša komandas biedriem visaugstāk - desmitajā pozīcijā - bija beļģis Edvards Tēnss.

Bredenes-Kokseides velobrauciens tika aizvadīts 21.reizi.

Izmantotie resursi:
LETA