Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri Beļģijā 48. vieta divu dienu sacensību otrajā posmā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Karbonāri Beļģijā 48. vieta divu dienu sacensību otrajā posmā
Anastasija Karbonāri. Foto: bettiniphoto

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri sestdien Beļģijā ieņēma 48.vietu divu dienu velobrauciena "Tour de la Semois" (UCI kat.2.2) otrajā posmā.

Sportistes veica 119,8 kilometrus ar deviņiem kategorizētajiem kāpumiem, uzvaru otrajā posmā pēc kārtas svinot nīderlandietei Karleinai Svinkelsai ("Jumbo-Visma"), kura finišu sasniedza trīs stundās 23 minūtēs un 40 sekundēs.

Divas sekundes viņai zaudēja "Cofidis" braucēja no Vācijas Klāra Kopenburga, bet trešo vietu ieņēma šveiciete Linda Dzaneti (UAE otrā komanda), kā pirmajai finišējot 21 sportistes grupā 30 sekundes vēlāk.

Dzaneti komandas biedrene Karbonāri finišēja vienatnē, ieņemot 48.vietu 95 braucēju konkurencē un uzvarētājai zaudējot divas minūtes un 20 sekundes.

Arī kopvērtējumā uzvaru svinēja Svinkelsa, par 33 sekundēm apsteidzot Kopenburgu un par 57 sekundēm - komandas biedreni šveicieti Noemi Rīegu.

Karbonāri ierindojās 35.vietā, uzvarētājai zaudējot piecas ar pusi minūtes.

Pērn pirmajā "Tour de la Semois" velobraucienā uzvarēja itāliete Marija Džūlija Konfalonjēri.

Izmantotie resursi:
LETA