Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Rožlapa izcīna astoto vietu individuālā brauciena sacensībās Francijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rožlapa izcīna astoto vietu individuālā brauciena sacensībās Francijā
Dana Rožlapa. Foto:LRF.

LETA. Latvijas riteņbraucēja Dana Rožlapa svētdien Francijā izcīnīja astoto vietu "Chrono des Nations" (UCI kat.1.1) velobraucienā, kurā sportistes sacentās individuālajā braucienā.

"Chrono des Nations" tradicionāli notiek sezonas izskaņā Francijā un tajās piedalās augstākā līmeņa riteņbraucējas. Šajās sacensībās sportistes mēroja 27,2 kilometrus.

Rožlapa ("Keukens Redant") šo distanci veica 37 minūtēs un 28 sekundēs ar vidējo ātrumu 43,607 kilometri stundā, tiekot pie 30 UCI punktiem, kas viņai ir augstvērtīgākais rezultāts sezonā.

Uzvaru izcīnīja Tokijas olimpisko spēļu čempione grupas braucienā Anna Kīzenhofere no Austrijas, kura finišēja 36 minūtēs un 23 sekundēs jeb vienu minūti un piecas sekundes ātrāk par Rožlapu. Otrā bija viņas tautiete šī gada pasaules un Eiropas čempionātu bronzas medaļniece Kristīna Švainbergere ("Fenix-Deceuninck"), kura zaudēja nieka vienu sekundi, bet vēl 18 sekundes lēnāka bija ukrainiete Valērija Konoņenko.

Sacensībās piedalījās 32 sportistes.

Arī pērn Rožlapa šajās sacensībās izcīnīja astoto vietu, bet gadu iepriekš bija septītā.

"Chrono des Nations" norisinājās 41.reizi vēsturē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-15 17:51, pirms 7 mēnešiem
Vai tiešām nav citas bildes...?!