Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Neilandam 41. vieta vienas dienas sacensībās Itālijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Neilandam 41. vieta vienas dienas sacensībās Itālijā
Krists Neilands. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands svētdien Itālijā ieņēma 41.vietu vienas dienas sacensībās "Veneto Classic" (UCI kat.1.Pro).

Šosezon pēdējās profesionālās riteņbraukšanas sacensībās Eiropā sportisti svētdien mēroja 196 kilometrus, distances otrajā daļā desmit reizes pārvarot paugurus, kā arī braucot pa bruģa un grants sektoriem.

Dienas pēdējā kāpumā no tobrīd atrāvienā esošajiem sportistiem aizbrauca itālis Dāvide Formolo (UAE), kurš svinēja uzvaru solo finišā, sacensības noslēdzot pēc distancē pavadītām četrām stundām 30 minūtēm un deviņām sekundēm. Pēc 14 sekundēm finišēja viņa komandas biedrs Marks Hirši no Šveices, bet vēl divas sekundes atpalika tautietis Filipo Dzana ("Jayco AlUla").

Godalgotajā trijniekā finišējušie itāļi Formolo un Dzana, kā arī ceturto un sesto vietu izcīnījušie Andrea Vendrame ("AG2R Citroen") un Samuēla Batistela ("Astana") dzimuši Veneto reģionā, kur svētdien norisinājās sacensības.

Neilands ("Israel - Premier Tech") uzvarētājam zaudēja piecas minūtes un sešas sekundes.

"Veneto Classic" velobrauciens pirmo reizi tika aizvadīts aizpērn.

Izmantotie resursi:
LETA