Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Karbonāri 63. vieta Bretaņas velobrauciena trešajā posmā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Karbonāri 63. vieta Bretaņas velobrauciena trešajā posmā
Anastasija Karbonāri. Foto: comievents.com

LETA. Latvijas riteņbraucēja Anastasija Karbonāri ceturtdien ierindojās 63.pozīcijā daudzdienu velobrauciena "Tour de Bretagne" (UCI kat.2.1) trešajā posmā.

Ceturtdien individuālajā braucienā riteņbraucējas mēroja 19,5 kilometrus.

Pirmo vietu ieņēma austrāliete Greisa Brauna ("FDJ-SUEZ"), kura distanci veica 26 minūtēs un 57 sekundēs.

Otro ātrāko rezultātu sasniedza Nīderlandes riteņbraucēja Maike Bagarda ("AG Insurance-Soudal Quick-Step"), kura bija par minūti un deviņām sekundēm lēnāka, bet francūziete Koralī Demeja ("St Michel - Mavic - Auber93"), kura arī atpalika minūti un deviņas sekundes, ierindojās trešajā pozīcijā.

Karbonāri piekāpās labākā rezultāta īpašniecei četras minūtes un 11 sekundes un finišēja 63.pozīcijā, sasniedzot ceturto labāko rezultātu UAE attīstības komandā.

Par kopvērtējuma līderi Kļuva Brauna, par 17 sekundēm apsteidzot Demaju. Karbonāri noslīdējusi uz 50.vietu un zaudē austrālietei četras minūtes un 12 sekundes.

Piecu posmu velobrauciens beigsies sestdien.

"Tour de Bretagne" pirmoreiz norisinājās 2000.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA