Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Ganna "Vuelta a Espana" uzvar individuālajā braucienā, kopvērtējumā vadībā Kass

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ganna "Vuelta a Espana" uzvar individuālajā braucienā, kopvērtējumā vadībā Kass
Filipo Ganna. Foto: IMAGO/Scirotto/Scanpix

LETA. Itālijas riteņbraucējs Filipo Ganna no "Ineos Grenadiers" vienības otrdien svinēja uzvaru velobrauciena "Vuela a Espana" desmitajā posmā, uzvarot individuālajā braucienā, bet vadību kopvērtējumā saglabāja amerikānis Seps Kass.

Riteņbraucēji Valjadolidā veica 25,8 kilometrus līdzenumā.

Ganna finišēja pēc 27 minūtēm un 39 sekundēm.

Viņš par 16 sekundēm apsteidza Beļģijas sportistu Remko Evenpūlu ("Soudal - Quick Step") un par 36 sekundēm - slovēni Primožu Rogliču ("Jumbo-Visma").

Kopvērtējumā Kass ("Jumbo-Visma"), kurš otrdien ierindojās 13.vietā, posma uzvarētājam zaudējot minūti un 29 sekundes, joprojām saglabā līderpozīcijas, Marku Soleru no Spānijas (UAE) apsteidzot par 26 sekundēm, bet Evenpūlu, kurš pakāpies par vienu vietu, - par minūti un deviņām sekundēm.

Ceturtais ir Rogličs, kurš Kasam zaudē minūti un 36 sekundes.

78. "Vuelta a Espana" velobrauciens pēc 21 posmā veiktiem vairāk nekā 3000 kilometriem noslēgsies 17.septembrī Madridē.

Pērn par čempionu kļuva beļģis Remko Evenepūls, bet pirms tam trīs gadus pēc kārtas bija uzvarējis slovēnis Primožs Rogličs.

Latvijas riteņbraucēji šogad Spānijas daudzdienās nepiedalās.

Izmantotie resursi:
LETA

  -2 [+] [-]

, 2023-09-05 21:20, pirms 8 mēnešiem
Kas ta Vingegords atgriezies "cilvēku" līmenī? Bišk smieklīgi atceroties viņa tūres itt performanci.

  +1 [+] [-]

, 2023-09-05 22:42, pirms 8 mēnešiem
killo2000 rakstīja: Kas ta Vingegords atgriezies "cilvēku" līmenī? Bišk smieklīgi atceroties viņa tūres itt performanci.
Tour de France bija kalnu itt, Vuelta ir līdzenuma itt, kas nav viņa stiprā puse. Tour de France viņam bija pirmā Grand tūre nevis kā Vuelta, otrā pēc kārtas. Sanāk bišķ smieklīgs te ir tikai tavs komentārs.

     [+] [-]

, 2023-09-06 09:39, pirms 8 mēnešiem
psv89 rakstīja: Tour de France bija kalnu itt, Vuelta ir līdzenuma itt, kas nav viņa stiprā puse. Tour de France viņam bija pirmā Grand tūre nevis kā Vuelta, otrā pēc kārtas. Sanāk bišķ smieklīgs te ir tikai tavs komentārs.
Ja tu skatījies tūres itt, tad redzēji, ka viņš Pogačaram jai sākuma līdzenajā daļā bij atvedis pus minūti, parējiem attiecīgi pie minūtes. Nebij tā, ka tas pats Van Ārts līdzenajā dalā bij viņam priekšā un tad tai paugurā Vingegārds aizbrauca no viņā 4+ minūtes....Reāli viņš tur kā ātrvilciens gāja jau no paša pirmā metra. Tur neviens līdzenuma itt čalis klāt nestāvēja. (arī Pogačaram starp citu)