Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Liepiņš trīs dienu sacensības Francijā noslēdz 52. vietā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Liepiņš trīs dienu sacensības Francijā noslēdz 52. vietā
Emīls Liepiņš. Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien Francijā trīs dienu velobraucienu "Tour de l'Ain" (UCI kat.2.1) noslēdza kopvērtējuma 52. vietā.

Pēdējā posmā riteņbraucēji Šveices pierobežā veica 137 kilometrus ar septiņiem kategorizētajiem kāpumiem.

Solo finišā uzvaru svinēja austrālietis Maikls Sorers ("Groupama - FDJ"), kurš finišēja trīs stundās 25 minūtēs un 40 sekundēs. Nākamās divas vietas pirmajā trijniekā ieņēma francūži - Liepiņa komandas biedrs Kenijs Elisons ("Lidl - Trek"), kurš zaudēja divas minūtes un divas sekundes, bet 28 sekundes vēlāk finišēja Liliāns Kalmežāns ("Intermarche - Circus - Wanty").

Liepiņš bija kopā ar sportistiem, kas uzvarētājam zaudēja 13 minūtes un 28 sekundes, latvietim ieņemot 47. vietu. No šo sacensību trīs posmiem piemērots sprinteriem bija tikai pirmais un tajā Liepiņš izcīnīja astoto vietu.

Kopvērtējumā uzvarēja Storers, bet Liepiņš zaudēja 26 minūtes un 41 sekundi. Sprinteru ieskaitē Latvijas čempions grupas braucienā Liepiņš bija 20. vietā.