Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Austrālija, Anglija un Īrija uz pēdējām cīņām paliek bez kapteiņiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Austrālija, Anglija un Īrija uz pēdējām cīņām paliek bez kapteiņiem
Maikls Hūpers, Foto:AP/Scanpix

Uzreiz trīs izlasēm, Anglijai, Austrālijai un arī Īrijai pirms pēdējām 2021. gada rudens testu cīņām savainojumos ir iedzīvojušies to kapteiņi.

Austrālijas regbija izlases kapteinis Maikls Hūpers nevarēs palīdzēt savai komandai 2021. gada rudens testu maču sērijas pēdējā cīņā, jo iepriekšējās nedēļas nogales spēlē pret Angliju, kurā austrālieši zaudēja ar 15:32, viņš guva kājas savainojumu, kura dēļ nepabeidz cīņu.

30 gadus vecais Maikls Hūpers, kurš Austrālijas izlases sastāvā ir aizvadījis 115 mačus, bet kopš 2017 gada ir šīs komandas kapeinis, šajā gadā izlases sastāvā demonstrēja lielisku sniegumu, kas palīdzēja sastāva ziņā atjaunotajai "Wallabies" komandai Regbija čempionātā divreiz pārspēt DĀR izlasi.

Kapteiņa pienākumus mačā pret Velsu pildīs Džeimss Slipers. Viņam gan šī nebūs pirmā reize šādā pozīcijā, jo 2015. gadā uzbrucējs bija kapteinis mačā pret ASV.

Maikla Hūpera nespēlēšana nav vienīgais zaudējums Austrālijas komandas nometnē pirms pēdējās šī gada cīņas. Tāpat priekšlaicīgi starptautisko sezonu ir noslēguši Alans Alālatoa un Taniela Tupou.

Kā arī...

- Savainojumu dēļ uz spēli ar DĀR negatavojas arī divi Anglijas izlases spēlētāji, komandas kapteinis Ovens Farels un hukers Džeimijs Džordžs. Viņi savu veselību pabojāja jau pieminētajā spēlē pret Austrāliju.

- Sešas nedēļas bez regbija būs jāpaliek arī Īrijas izlases kapteinim Džonatanam Sekstonam, kurš iedzīvojās ceļgala savainojumā spēlē pret Jaunzēlandes valstsvienību.

2021. gada rudens testi vadošajām izlasēm noslēgsies jau šajā nedēļas nogalē, Austrālija tiksies ar Velsu, Anglija mēģinās atspēlēties DĀR par zaudējumu 2019. gada PK finālā, bet Īrija Dublinā uzņems Argentīnu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/
https://www.bbc.com/sport
https://www.planetrugby.com/