Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

DĀR izlases kapteinis Štrauss paziņo par starptautiskās karjeras beigām

Juris Miņins
Juris Miņins

DĀR izlases kapteinis Štrauss paziņo par starptautiskās karjeras beigām
Adrians Štrauss
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidāfrikas republikas regbija izlases kapteinis Adrians Štrauss ir paziņojis, ka 2016. gada sezona būs pēdējā, kurā viņš pārstāvēs “Antilopes”.

DĀR izlases kapteinis Adrians Štrauss ir paziņojis, ka pašlaik aizvada savu pēdējo sezonu starptautiskajā regbijā, jo pēc 2016. gada viņš vairs neplāno pārstāvēt valstsvienību starptautiskos mačos. 30 gadus vecais hukers par aiziešanu no izlases domāja jau kopš 2015. gada izskaņas un DĀR izlases galveno treneri Alisteru Kotzi viņš par savu lēmumu bija informējis jau šī gada pavasarī.

Jāpiebilst, ka Štrauss savu profesionāļa karjeru līdz šim ir veidojis tikai un vienīgi Dienvidāfrikas čempionātā pārstāvot “Cheetahs” un “Bulls” sistēmas.

Savukārt izlases sastāvā regbists ir spēlējis sākot no skolas vecuma, kā arī pārstāvējis to jauniešu un junioru vecumā, bet pieaugušo līmenī spēlējis gan pirmajā, gan otrajā izlasē, nacionālajā komandā debitējot 2008. gada Triju nāciju kausā un kopā aizvadot vairāk kā 60 mačus un gūstot 30 punktus.

Kā arī...

- Anglijas Premjerlīgas sezona vēl nav sākusies, bet tās komandas jau sāk rīkot informatīvos bumus, proti, līgas jaunpienācēja Bristole ir izrādījusi interesi par vienu no apmaksātākajiem regbistiem pasaulē, Francijas Top 14 spēlējošo jaunzēlandieti Mā Nonu. Viņam gan vēl ir līgums ar Tulonas klubu līdz 2017. gada beigām, bet, ja Bristole panāks savu, tad Nonu var kļūt par pirmo Anglijas Premjerlīgas miljonāru.

- Jaunzēlandes regbija vadītāji, lai godinātu pagājušgad mirušo Džonahu Lomu, ir izveidojuši jaunu balvu par kuru cīnīsies “Counties Manukau” un Velingtonas komandas “Mitre 10 cup” ietvaros.

- Fransuā Hogārds, kurš pasaules slavu ieguva pēc tam kā atdeva savu olimpisko bronzas medaļu komandas biedram Seabalo Senatalam, jo uzskatīja, ka komandas līderis, kurš tika pie savainojuma un nevarēja palīdzēt izlases izšķirošajos mačos, to ir pelnījis vairāk, nu atkal ir ticis uzmanības centrā, jo, pēc DĀR regbija savienības iniciatīvas, viņam tika izveidota jauna medaļa, ko pats regbists arī nesen saņēma.

- Austrālijas regbists Kveids Kūpers, atgiežoties mājās no Francijas, ir ne tikai noslēdzis līgumu ar Kvīnslendas “Reds” vienību, bet paziņoja, ka atsāks savu profesionālā regbista karjeru. Pagaidām gan par to kad un kā tas notiks, ziņu nav. Savas karjeras laikā regbists ringā ir devies divreiz un abās reizēs svinēja uzvaras.

Izmantotie resursi:
Регби на rugger.info - мир регби онлайн на...
Planetrugby.com | : Planetrugby.com